Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Fa - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Fa
Keresés
Találatok száma - 14 db
Alföldfa Kft.

Alföldfa Kft.

Lambéria, Hajópadló, Táblásított lap, Asztalos fűrészáru, OSB, Tetőfólia, Bitumenes hullámlemez, Zsindely, Svéd asztalos fűrészáru, Finn asztalos fűrészáru, Orosz asztalos fűrészáru, luc táblásított lap, borovi táblásított lap, setra, leitinger, hasslacher, seca, kronopol, gluncz, onduline. Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat országos szinten.

Bangkirai faanyagok

Bangkirai faanyagok

A Bangkirai nevű faanyag, mely a világ legelterjedtebb és legismertebb kültéri burkoló anyaga, amely akár a földre letéve is mindenféle felületkezelés nélkül több mint 50 évig garantáltan időjárásálló. A bangkirai fa tulajdonságai: A bangkirai dél-ázsiai fafajta, Malajziában, Indonéziában honos. Első megmunkálásakor sárgás világosbarna árnyalata van, később sötétül világosbarna, barna színre. Tömege szárítatlan állapotban 1300 kg/m3, szárítottan kb. 900 kg/m3. Szilárdsága 142 N/mm2, ebből adódóan nehéz fa, szilárdsági értékei kb 50%-kal magasabbak, mint például a tölgyé. Szárítása lassan történik. Nagyon nagy sűrűségű fa, és ehhez képest a zsugorodása kicsi, így a repedésképződés minimális, esetleg csak a végeken fordul elő. Kis mértékű tűlyukasság helyenként felfedezhető, ezeket az indák vékony benövései okozzák, ez azonban nem keverendő össze a szú járatokkal. Mivel az időjárás állósága kiváló, és túlnyomórészt műszaki alkalmazása van, csak különös esetekben kívánja meg a felületi kezelést. A jó szilárdsági értékek, a tökéletes ellenálló képessége a gombák, a rovarok ellen és a lehetséges nagy méretek miatt a bangkirait mindenütt eredményesen alkalmazzák, ahol nagy igénybevételn

EcoDeck WPC burkolat

EcoDeck WPC burkolat

Építőanyag választáskor mindig utána nézünk a lehetőségeknek, milyen anyagból, milyen áron szeretnénk megvalósítani elképzeléseinket. Elképzelhető, hogy találunk valami új, különleges burkoló, vagy építőanyagot. Nagy divatját élik most a fa teraszburkolatok, és egyre többen cserélik le a kültéri járólapokat kültéri faburkolatra, mert sokkal melegebb, és mutatósabb hatást kelt, mint a kő burkolat. Cégünk wpc fa burkolatokat fogalmaz 10 éve a piacon. Ez annyit tesz, hogy fa hatást érhetünk el a látványos fa burkolatnak megegyező kültéri borítással. És mindezt elérhető áron. Legyen Önnek is faborítású terasza, keressen minket és valósítsa meg álmait! Ecodeck: Önnek fejlesztve!

Faanyag a Woodmarketen

Faanyag a Woodmarketen

A szállító az internet portálon keresztül bemutathatja saját termékeit, áruit és szolgáltatásait, vállalata részére bebiztosítja az új vevők állandó keresését, megcélzását és megszerzését annak érdekében, hogy bebiztosítsák azok gazdasági sikerét és növekedését . A vásárlóknak biztosítja a termékek, áruk és szolgáltatások szállítóinak díjmentes és hatékony kikeresését, s ezáltal minimalizálja az azok kikeresésével és megszerzésével kapcsolatos költségeket és időt . A WoodMarket.eu internet portál a nagy, közép és kis vállalatoknak, valamint a szabadúszóknak van szánva. Felhasználóinak lehetővé teszi az új vevők folyamatos keresésének és megszerzésének a lehetőségét azzal az a céllal, hogy fokozzák saját vállalatuk nyereségét és növekedését, s hogy új piacokon terjeszkedjenek. Csökkenti a propagálásra és a vevők kikeresésére szánt költségeket.

Facentrum, fakereskedés

Facentrum, fakereskedés

Luc és vörösfenyő asztalos minőségű, fűrészáru, a székesfehérvári fatelepen. Széles választékunk főként épületfára alapszik, de kereset termékeink közé tartoznak a lambériák, valamint a különböző impregnált forgácslemezek is. Igény szerint, gyalulást, méretre vágást valamint gomba és rovarmentesítést is vállalunk.

FAMÁNIA  Fatelep

FAMÁNIA Fatelep

Kiváló minőségű fűrészáru, OSB lapok és teraszburkolathoz szükséges anyagok széles választékával várjuk kedves vevőinket. Svédországból származó hajópadlókat és finn szauna kiegészítőket is megtalál nálunk. Építőfa kínálatunk méretpontos, légszáraz fenyő, fa fűrészáru, kiváló minőségű tetőanyag. Faipari felületkezelő anyagválasztékunk a faipari termékek minden fajtájára kínál megoldást, akár beltéri, akár kültéri megoldásról legyen szó Igyekszünk vevőink fűrészáru igényét a lehető legjobb minőségen kínálni. Budapesten található fűrésztelepünkön várjuk udvarias kiszolgálással.

Faország

Faország

A Faország.hu a fa, a fából készült termékek, építmények, a faépítészet és a faipar témakörében nyújt átfogó képet szakértőknek és érdeklődőknek egyaránt. Célunk, hogy bemutassuk e csodálatos materiát, a fát.

Finnforest

Finnforest

FINNFOREST Magyarország Kft. Faipari alapanyagok forgalmazása. Rétegelt lemezek, nyír, bükk, nyár, lucfenyő. Táblásított lapok, színfurnéros forgácslapok, OSB, MDF, forgalmazása. Teraszburkolatok, bangkirai, thermowood. Homlokzatburkolatok, cédrus, háromrétegű táblásított lapok. - www.finnforest.hu

Kemos

Kemos

"Álmok fából" "A fa és az ember közös múltja a kezdetekig nyúlik vissza. Minden bizonnyal a fa volt az első építőanyag, amiből őseink 12 000 évvel ezelőtt első lakhelyeiket építették. A fa, mint építőanyag elkápráztatja és inspirálja az alkotó embert. Ez az anyag a tapasztalt és értő feldolgozás által megőrzi a csodát. A fában rejlő variációs lehetőségek egyedülállóak - ebből ered a faépítés 12 000 éves története, és ebben áll jövőbeni jelentősége is." Cégünk 1996. óta Közép-Dunántúl egyik legnagyobb fakereskedése, asztalos üzeme. Forgalmazunk asztalosok részére szárított fenyő � és lombos fűrészárukat, ragasztott lapokat, tömböket, asztalosipari kisegítő termékeket. Építők, építtetők részére teljes építőipari (fa) termékskálával állunk rendelkezésre. Több mint 1.000 m2-es asztalos üzemünkben folyamatosan készítünk tömörfa félkész � és késztermékeket. Így például nappali, étkező, háló és egyéb kiegészítő bútorokat, konyhabútorokat, bútorfrontokat, beépített szekrényeket, polcrendszereket, falburkolatokat, ablakkönyöklőket, lépcsőket, erkély és korlátelemeket, kerti bútorokat, kerítés � és térelválasztó elemeket. Új, vagy felújítás alatt álló házában, lakásában vállalunk komplett lépcsőszerelést, konyhabútor szerelést, térelválasztók elkészítését, ablakkönyöklők elhelyezését. Idén úgy a szülők, mint gyermekeik nagy örömére létrehoztuk játszóház programunkat. A nagy sikerre való tekintettel már öt típussal rendelkezünk. Tavasszal, mikor megjön a jó idő újabb két típus áll a vásárlók rendelkezésére, ekkor már hétféle házikóból lehet választani. Ez a termékünk nagy sikert arat az óvodák terén is. Egyre több kisdiák mondhatja el, hogy KEMOS játszóházban játszott az oviban, s győzködi szüleit arról, hogy milyen jó lenne neki egy otthon az udvarban. Ön megálmodja fából...

Hirdetés
Kész-Tető Kft.

Kész-Tető Kft.

KÉSZ-TETŐ KFT., ácsszerkezet, tetok, tervezés, gyártás, kivitelezés, értékesítés A KÉSZ-TETŐ KFT. a XXI. század igényeinek megfelelő ácsüzemet hozott létre korszerű gépekkel, mely lehetővé teszi a milliméter pontos ácsszerkezetek háromdimenziós számítógépes tervezését és előregyártását, mely költséghatékony anyagfelhasználást, a helyszíni munka ugrásszerű minőségjavulását és lerövidítését eredményezi. Telephelyünk földrajzi elhelyezkedése. Nagyításhoz kattintson a képre! Termékeink: * Hagyományos ácsszerkezetek: o tetoszerkezetek, elotetok, fafödémek, pergolák, téli kertek * Szeglemez kötésű rácsostartók és mérnöki ácsszerkezetek * Könnyűszerkezetes családi házak és egyéb könnyűszerkezetes épületek CÉGÜNK VÁLLALJA TETŐSZERKEZETEK: * Tervezését, * Gyártását, * Kivitelezését Alvállalkozói munkaként is.

Szolnokfa - fatelep

Szolnokfa - fatelep

Fatelepünk Szolnokon a József Attila út 83. szám alatt található. Egyedülálló választékunkban kiemelt szerepet tölt be a fenyő fűrészáru, lambéria és hajópadló. Ácsoknak és barkácsolóknak frissen vágott és fűrészelt fenyőárut heti ren dszerességgel szállítunk partnereinknek. Asztalosoknak műszárított szélezetlen borovi padlót forgalmazunk minden minőségben. Gipszkartonozással foglalkozó szakemberek számára szép körfűrésszel vágott léceket, staffnikat biztosítunk az egyszerű összeszereléshez. További termékeink osb lap, zsindely, tetőfólia, csavar, szög, ácskapocs, kalodás tűzifa, ereszcsatorna, bádogos ipari termékek. A nálunk vásárolt faanyagot igény szerint tűz és gombásodás elleni kezeléssel látjuk el amihez szakhatósági engedélyeket adunk. Gyalulás és egyéb felületi megmunkálásokat rövid határidővel vállalunk.

Teraszburkolat

Teraszburkolat

A wpc teraszburkolat 60% bambusz és 40% műanyag ötvözete. A műanyag ereje, a fa szépségével! Felületkezelést nem igényel, így Önnek nem kell vesződnie teraszával. Élvezze teraszburkolatát gondok nélkül! Újrahasznosított anyagok felhasználásával készül, ezért környezetbarát termék. Nem korhad, ellenáll az élősködőknek és nem szálkásodik.

Valőr faipar és fűrészüzem

Valőr faipar és fűrészüzem

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a különböző minőségű fa alapanyagok értékesítése, raklapgyártás és forgalmazás, bérfűrészelés, továbbá a tüzifa eladás, értékesítés területén. Ha Ön megbízható partnert és szakértelmet keres, hívjon minket bizalommal! Fa alapanyag készletünk tevékenységünkből adódóan folyamatosan képződik, egész évben kapható. Kedvező ár, megbízható forrás!

Wpc terasz-és medenceburkolatok

Wpc terasz-és medenceburkolatok

Az építkezési iparág fejlődésével egyre többféle, és egyre jobb minőségű építőanyag kerül a piacra. Egy modern családi-vagy kertes ház elengedhetetlen kelléke egy szép terasz vagy egy medence. Ha minőségi burkolóanyagot keres kedvező áron, ha fontos Önnek a természetesség és a harmónia ötvözete, ha valami igazán egyedivel szeretné feldobni otthona külterét, válassza a w-pc (wood-plastic composite) burkolatukat, amelyekkel oldalunk is foglalkozik. A 60%-os bambusz, ill. a 40%-os műanyag-összetétel tökéletesen kombinálja a fa természetes szépségét és a műanyag időtállóságát. A legnagyobb igényűeket is gond nélkül elégítik ki.

Tuti menü