Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Áthidaló képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Áthidaló - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Áthidaló
Keresés
Találatok száma - 6 db
 B-rekord redőnytok

B-rekord redőnytok

A B-rekord redőnytok és áthidaló egyszerűen, házilag beépíthető, a betonacél armatúrát is tartalmazza, tökéletes hőszigetelést biztosít. A beépített redőnytokba utólag bármikor beszerelhető a redőny és a szúnyogháló. A B-REKORD® redőnyrendszer tervezésénél a megbízható működést ötvöztük az elegáns megjelenéssel: A falra felültetett B-REKORD® redőnytoknak előnye az ablakkávából kikerülő, belső falsíkon lefutó gurtnibevezetés. Ez tette lehetővé a mindössze 29 mm széles redőnylevezető sín alkalmazását, így a lehető legtöbb látható marad nyílászáróiból! A tökéletes végeredmény érdekében a síneket furat nélkül, felpattintó klipszekkel szereljük.

 Frühwald

Frühwald

Rendszerben építkezni. A Frühwald biztosítja ezt. Még a födémnél is. Igény szerint akár beton - akár hőszigetelő Liapor. A Frühwald - födém gyorsan építhető és a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Hella Redőnyszekrény

Hella Redőnyszekrény

Tekintsék meg Európa egyik legszélesebb árnyékolástechnikai termékválasztékát, átgondolt áthidaló- és tokrendszereinket, melyeket kontinensünk egyik legnagyobb komplett rendszereket a legjobb anyagokból és felülmúlhatatlan minoségben gyártó cége kínál Önöknek! Áthidaló és tokrendszerek A HELLA trav. Az árnyékolástechnika ipar egyetlen, valóban minden problémára megoldást kínáló tokszerkezete. A fejezetben láthatják, csakugyan kiforrott áthidalós tokrendszert kínálunk. Tetszőleges falvastagság, számtalan keresztmetszeti és alakú változat rendelheto, akár 4 m-es hosszig. Minden alkotórésze építésbiológiailag bevált anyagokból készül. A HELLA trav legnagyobb előnye azonban, hogy a piacon kapható tokok közül az egyetlen, mely teljes egészében hőhídmentes, és ez az épület hőháztartása szempontjából utolérhetetlenül fontos. Másik kimagasló előnye a flexibilitása. Minden az árnyékolástechnika területén használt szerkezet elrejtheto benne. Akkor, amikor Ön szeretné. Tetszoleges színben, kivitelben, hajtással, ahogy Ön szeretné. Fedezze fel a következő fejezetben a részleteket. HELLA trav. A modern építéstechnológia újra felfedezett klasszikus építőeleme.

Porotherm Födémrendszer

Porotherm Födémrendszer

Wienerberger a világ legnagyobb téglagyártó cége. A Porotherm és Porotherm HS termékcsalád, a Terca homlokzat és térburkolatok gyártásával és forgalmazásával a Wienerberger nagy hangsúlyt fektet az innovációra, a minőségre és az esztétikumra. Födémrendszer A Porotherm Födémrendszer a Porotherm Építési Rendszer szerves része, de más építési rendszerekhez is alkalmazható. Átlagos födémterhelés esetén családi házak ideális födémmegoldása. Egyszerűbb geometriájú épületek esetén ajánljuk. A födémrendszer elemei: 1. Kerámia burkolatú előfeszített vasbeton födémgerenda 2. Kerámia béléstest 3. Nútféderes hőszigetelt koszorútégla 4. Helyszíni felbeton + kiegészítő vasalás

Roka Lith

Roka Lith

Roka Lith -kerámia alapú redőnyszekrény - Természetesen! A kerámia ökológiai építőelem-ként már többezer éve elterjedt. E natúrtermék előnyeit egyesítve a legmodernebb szigetelőrendszerekkel született meg csúcstermékünk, a ROKA LITH kerámia alapú redőnyszekrény. Egy darabból extrudálva akár 276 cm hosszúságban. A ROKA LITH kerámia alapú redőnyszekrény teljesíti a hő- és zajvédelem követelményeit és megfelel a technika mai állásának. - extrudált kerámia alapú redőnyszekrény - oldalsó elemek szigetelése 25 mm vastag polisztirolból - szigetelt bevonat - Clip-csatlakozóprofil a zárófedélnek - oldalsó csatlakozóprofil - ESM hevederkivezető - ROKA LITH RG energiatakarékos kivitelben is (beltér felé zárt) - szögkombinációk, erkélymegoldások

Ytong áthidalók

Ytong áthidalók

Az Ytong Ptá, Ptmá, Pvá áthidalók használatával könnyen és gyorsan építhet be a nyílászárók fölé teherhordó szerkezetet. A beépítés után azonnal terhelhetők, nincs kötési/száradási idő. A hőhídmentes kialakításnak köszönhetően megfelelnek a mai épület-energetikai követelményeknek, magas tűzállósági határértékük pedig biztonságossá teszi ezeket az áthidalókat a kiégés ellen.

Tuti menü