Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belsőépítészeti Anyagok képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Belsőépítészeti Anyagok - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Belsőépítészeti Anyagok
Keresés
Találatok száma - 11 db
DekoStar Épületdíszítés - Hungarocellből

DekoStar Épületdíszítés - Hungarocellből

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek. Széles választékban kínáljuk bel-és kültéri díszléceinket, oszlopokat, konzolokat, párkányokat, feliratokat, A minden igényt kielégítő választék mellett lehetőség van bármilyen egyedi elképzelés megvalósítására is.

Díszlécek, Dekorációs elemek - Webáruház

Díszlécek, Dekorációs elemek - Webáruház

Egyedi, igényes megjelenést szeretne otthonában, nappalijában vagy üzletében és nem szeretne aránytalanul sokat fizetni érte? Akkor a legjobb helyen jár! Nálunk mindent megtalál ami otthona, környezete megszépítéséhez szükséges, akár beltéri akár homlokzati díszítésről legyen is szó. A díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipsz stukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás!

Formative

Formative

Cégünk 1994 óta tevékenykedik a vendéglátópari és kereskedelmi piacon. Országos ügyfélkörünkben megtalálhatóak a legkülönbözőbb típusú vendéglátó egységek: éttermek, snack bárok, kávézók, sörözők, bárok,, szállodák, panziók, cukrászdák, látványpékségek, benzinkút társaságok által működtetett shopok, szupermarketek, delicatesse boltok, valamint az ún. "non-food" shopok, azaz divatáru üzletek, ügyfélszolgálatok, bankfiókok, postahivatalok. A Formative mérnökei és szakemberei különböző szakterületek ismerői, az elmúlt évek során több mint félezer egység tervezésében és kivitelezésében vettek részt. Ennek a tapasztalt csapatnak alapos munkája folyamán születnek meg a helyiségek belsőépítészeti tervei, a látványtervek és maga az üzleti koncepció. Mivel tud többet a Formative, mint más hasonló vállalkozás? -Saját gyártókapacitással, üzemmel rendelkezünk, ahol magas szintű kivitelben gyártunk egyedi bútorokat, a vevők igényeit maximálisan kiszolgálva. -Fiatal mérnökeink a belsőépítészet, a bútorgyártás tervezés területén nagy rugalmassággal segítenek a vevőnek az üzletberendezés magas színvonalú kialakításában, a többi üzletrészhez kapcsolódóan. -Számítógépes tervezéssel modellezzük a berendezés elhelyezkedését a rendelkezésre álló helyen, az esetleges változtatásokat naprakészen elkészítjük. -Vállaljuk a különböző fórumokon történő engedélyeztetési eljárások lebonyolítását is. -Vállaljuk partnereinknél a gépek használatának betanítását. Tevékenységünk alapja, és egyben legfőbb erőssége az úgynevezett full service szolgáltatás. Ebben a kosárban a következők vannak: - Koncepciótervezés, - Építészeti-, belsőépítészeti-, és látványtervezés - Konyhatechnológiai tervezés - Gépészeti-, és egyéb szaktervek elkészítése - Engedélyeztetési eljárás lefolytatása - Fővállalkozói tevékenység, építőipari szakipari munkák elvégzése, - Egyedi berendezések gyártása saját üzemben, - Helyszíni beépítés, kulcsrakész átadás - Karbantartás, szervizszolgálat A Formative Részvénytársaságban olyan partnerre talál, akire mindig számíthat... FILOZÓFIÁNK Cégünk hisz abban, hogy minőségi szolgáltatásokkal járulhat hozzá Megrendelői sikeres üzletviteléhez. Vonatkozik ez az általunk kidolgozott üzleti koncepciók és berendezési tervek helyességére, a felhasznált anyagokra, a beépített bútorokra és a szállított berendezésekre, továbbá az alvállalkozóinkkal elvégeztetett szakipari munkák minőségére is. Talán nincs mindenki tisztában vele, de egy vendéglátóhely jövőbeni működése szinte már megnyitásának pillanatában eldől. A modern felfogású vendéglátóhelyek kialakítását úgy kell végezni, hogy a belső tér olyan színvonalat tükrözzön, mely bizalmat ébreszt a vendégben, illetve csalogatóvá teszi azt. A minőségi anyagok használata, az ízléses és tervezettséget sugalló vendégtér folyamatos pozitív érzést szül a vendégben. Ez a pozitív érzés aztán kihat az ételféleségek, a kiszolgálás és nem utolsó sorban az árak megítélésére!

Harmonikaajtó Szolnok

Harmonikaajtó Szolnok

Ez nem jelenthet gondot, ha Ön Szolnok megye településén, Szolnok városban lakik. Nálunk elegendő információt kap a harmonikaajtó témájával kapcsolatban. Szűkös helyeken jól jön, ha gardróbot, fürdőszobát, gyerekszobát kell leválasztani. Kattintson ránk és válassza ki a sajátját az Önnek tetsző szín szerint!

kilincs zár vasalat

kilincs zár vasalat

Telephelyünkön történő vásárlás esetén vállaljuk a ki/beszerelését. A rendelés napján /készlet függvényében/ 3000 Ft-os viteldíj mellett Székesfehérváron a helyszínre szállítjuk, vállaljuk a beszerelést, valamint a hulladékakkumulátor szakszerű elhelyezését. Vállalunk állapotfelmérését telephelyünkön illetve kiszállással Ingyenes kölcsön akkumulátort biztosítunk 6 hónapnál nem öregebb, számlával és szavatossági jeggyel rendelkező Banner és Jász-Plasztik típus garanciális hiba esetén. Akkumulátor kölöcsönözhető 100 Ah-ig napi 500 Ft, 100 Ah fölött napi 1000 Ft ellenében. A kaució összege az akkumulátor méretétől függ. Vállaljuk targonca és egyéb típusú akkmulátorok karbantartását. 2. Zárszerelés Helyszíni kiszállást vállalunk új zár, illetve meghibásodás esetén. 3. Kulcsmásolás Zárbetétek egységesítése: - Több zárat egy közös kulcs működtet. (Ebből a kulcsból természetesen több másolat is készülhet.) Alkalmazásával Önnek kevesebb kulcsot kell magával hordania. - Alkalmazási területek: - Családi házak (kapu, bejárati ajtó, garázsajtó stb..) - Több kapuval, bejárati ajtóval rendelkező épületek, helységek - Szerelvény-szekrények - Felhasználható zártípus

Lámpa, kapcsoló webáruház

Lámpa, kapcsoló webáruház

Villamossági és kapcsoló webáruházunkban kapcsolók, lámpák, és szerelvények széles kínálatából válogathat. Ezen kívül kínálatunkban szerepelnek fűtő és hűtő készülékek, valamint csengők, kaputelefonok, és riasztók is. Termékkínálatunkat a kisvállalkozások és az egyéni vásárlók igényeihez igazítottuk, és folyamatosan fejlesztjük tovább. Küldetésünknek érezzük, hogy munkánkkal elősegítsük régiónk villamossági termékekkel való kiszolgálását, részt vegyünk abban a munkában, amivel előbbre visszük a hozzánk forduló vállalkozások sikerességét, és elérjük a szolgáltatásainkat igénybe vevő magánszemélyek megelégedését.

Mki Plexi Kft.

Mki Plexi Kft.

A munkahelyek számos irodai kellékét (folderek, irattartók, dobozok..., marketing célokat szolgáló laptokok, szórólaptartók...), kereskedelmi üzletekben felhasználható termékek (kínáló dobozok, állványok, árcimke tartók, polcok, szekrények...), kiállításokon, konferenciákon a termékbemutató eszközökön kívül különféle látványelemeket is kialakítjuk.

Perfetti perforált lemezek

Perfetti perforált lemezek

Perfetti perforált lemezek :: - a kreatív kelléktár!Központ: Megafront Kft. 1149 Budapest Egressy út 23-25. Tel.:+36 1 422 0401 Fax: +36 1 422 0402 e-mail: megafront@megafront.hu

Hirdetés
S.P. DINÁM Kft. Álmennyezet, álpadló

S.P. DINÁM Kft. Álmennyezet, álpadló

Vállalkozásunk profilja MERO álpadlók, a DURLUM fém álmennyezetek és világítótestek teljes palettájának kereskedelme, amelyeket igény esetén szereljük is. Ezen kívül konténerházak gyártását, és bérbeadását, esetenként épületlakatos munkákat valamint szárazépítészeti kivitelezést is végzünk. Konténerházaink egyedi igények szerint készülnek, és számtalan funkcióra alkalmasak. Gyors átfutási idővel biztosítunk megrendelőinknek üzemi kezelőépületet, építéshelyi művezetői irodát, portaépületet, őrkonténert, öltöző és WC blokkot, műhely- és raktárépületet stb.

Tapéta Center

Tapéta Center

A Tapétacenter: 20000 féle tapéta, 600 féle tapéta készletről elvihető, egyes tapéták kedvezménnyel megvásárolható.

Tuti menü