Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Egyéb - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Egyéb
Keresés
Találatok száma - 37 db
Bomag építőipari gépek

Bomag építőipari gépek

Az FG-Tech Kft. 2002 óta foglalkozik finisher és fölmunkagép alkatrészeinek forgalmazásával. Termékpalettánk, ügyfeleink és beszállítóink száma folyamatosan bővül. Munkatársaink és cégünk megbízhatósága, valamint a kiváló ár-érték arány miatt vásárlóink hosszútávú ügyfeleink maradnak, és szívesen keresnek fel minket, illetve vásárolnak tőlünk finisher és földmunkagép alkatrészeket igény esetén. A kopóalkatérsz kereskedelemmel párhuzamosan kedvezményesen kínálunk új és használt munkagépeket is, valamint szakmai tanácsadással is foglalkozunk.

Csaptelep akicók

Csaptelep akicók

Minőségi csaptelepek akciós áron! Ismert márkák modelljei, tartós anyagokból. Csaptelep apróbb hiba miatt nem kell később lecserélni az egész csapot, tönkretéve a csaptelep garnitúra egészét. A csapok esztétikája elsőosztályú és megbízhatóságuk jól tükrözi minőség magas színvonalát. Több neves gyártó csaptelepei közül válogathat. Konyhába vagy fürdőszobába ideális választás. Korszerű víztakarékos, könnyedén szabályozható, forrás védelemmel ellátott és javítható. Legjobb árakon, raktárkészletről, azonnal.

Csavarda Kft: Csavarbolt Budapest

Csavarda Kft: Csavarbolt Budapest

Nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk: csavarboltok, barkácsboltok igényeit elégítjük ki különféle kötőelemekből. Megtalál nálunk a saválló, korrózióálló vagy acélcsavaroktól kezdve sokféle kötőelemen keresztül mindent, széles méret-választékban. Az ország egyik legnagyobb csavarraktárával rendelkezünk. Bármilyen típusú és bármilyen felhasználási területen is van szüksége kötőelemre (legyen az ipari vagy barkács célú felhasználás) nálunk megtalálja.

Drót-Fon Kft. - drótkerítés

Drót-Fon Kft. - drótkerítés

A békéscsabai Drót-Fon Fémtermékgyártó és Kereskedelmi Kft. a hazai drót- és huzaláru iparban az egyik legnagyobb gyártó. A vállalkozás alaptevékenysége a drótfonat és drótháló kerítések gyártása. A korszerű gépeknek köszönhetően, a cég által készített termékeket nem csak magas színvonal, hanem kedvező ár is fémjelzi. A cég széles árukínálatában olyan termékek találhatóak még meg, mint a táblás kerítés elemek, kutya kennelek, vadkerítés rendszerek, rosta szövetek, különböző, PVC-vel bevont dróthálók, valamint olyan kiegészítő termékek, mint például oszlopok, menetes szálak, stb. A Drót-Fon a gyártótevékenységen kívül a termékeinek nagy- és kiskereskedelmével is foglalkozik, a fentebb említett cikkek akár nagy mennyiségben is megvehetőek közvetlenül a kft. székhelyén és online, vagy indirekt módon, a partnerhálózatán keresztül országszerte már 200 üzletben.

Építőanyag Infó!

Építőanyag Infó!

Az Építőanyag Infó célja, hogy bemutassa: A korszerű építőipari anyagokat. A magyarországi piacon jelenlévő építőagyag-gyártókat, azok termékeit. A termékek technológiai leírásait. Az építési rendszereket, azok forgalmazóit, építőanyag-kereskedőket, tüzépeket. Hírt adjon az építőanyag akciókról, vásárlási kedvezményekről. Falazó anyagok, tégla, porotherm tégla, leiertherm tégla, porotherm profi. Nyílászárók, beltéri ajtó, műanyag ablakok, árnyékolástechnika, alumínium redőnyök. Mivel a témakör meglehetősen nagy: téglák, falazóanyagok, habarcsok, szigetelő anyagok, cserepek, tetőfedő anyagok, festékek, gipszkarton rendszerek, az információk folyamatosan kerülnek föl.

Építőipari gépek, tartozékok

Építőipari gépek, tartozékok

A Technoform Kft 1990-ben alakult, azaz több mint 20 éve jelen van a Magyar piacon. Fő tevékenységi körünk a MAKITA, HITACHI, METABO, AEG professzionális kéziszerszámok, tartozékok,MAKTEK RYOBI otthoni használatra szánt szerszámok forgalmazása, építőipari gépek kölcsönzése. A MAKITA és a HITACHI gépek szerződött Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei garanciális javítói vagyunk. A webshop különlegessége a gépekhez a hozzá tartozó tartozékokat is megjeleníti, az ügyfél biztos lehet benne, hogy a géphez használható az adott tartozék. Ezen kívül csomagokat is készíthet ahol a gépet használható tartozékokkal együtt vásárolhatja meg.

Épületbontás árak

Épületbontás árak

Épületbontás után sokan szeretnék még újra felhasználni a különböző építőanyagokat. Sok vállalkozással ellentétben mi a helyszínen anyagkezelést is végzünk, lehetőséget biztosítunk a bontott tégla szelektálására, tetőcserepek, szaruzat, nyílászárók szakszerű és sérülésmentes eltávolítására. Az épület bontás terén közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk és több mint 100 bontást tudhatunk magunk mögött - a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb épületekig bezárólag. Referenciákkal, korszerű gépparkkal és kitűnően együttműködő csapattal állunk rendelkezésére! Épületbontás árak és még több információ weboldalunkon!

Extol szerszámok

Extol szerszámok

Extol kéziszerszámok, szerszámok 15 éve vannak jelen a magyar szerszám, kéziszerszám piacon és megbízhatóságuk és jó ár-érték arányuk miatt közkedveltek a szerszám családok között. Ajánlhatóak cégeknek karbantartási munkákra, vagy akár a ház körüli barkács munkákra is.Elmúltak azok az idők, amikor vásárláskor azzal a felkiáltással választottuk ki a megvenni kívánt szerszámot, hogy nekünk ez is jó lesz. Mindenki sokszor tapasztalhatta már a saját bőrén, hogy a hasonló típusú, látszólag azonos paraméterekkel rendelkező szerszámok között különbségek vannak. A legfontosabb kérdés, hogy a munka milyen gyorsan és milyen minőségben végezhető el. Ez, valamint a szerszám megbízhatósága, továbbá kialakítása, ergonómiája és használhatósága jelenti a döntő szempontot választásunkban.

Gazdaságos kandalló és kályha fűtés

Gazdaságos kandalló és kályha fűtés

Az otthon melegét a kandalló adja. A tűz tisztelete kezdetek óta együtt él az emberiséggel. Elődeink úgy tartották, hogy a tűzben varázserő rejlik, és közelében mind a mai napig kellemesen érezzük magunkat. Rohanó és egyre gyorsuló világunkban, a kályhában, kandallóban játszadozó lángok látványa nyugtatóan hat ránk... Manapság nem mindegy hogy mivel és hogy hogyan fűtünk. Kérj tanácsot a gazdaságos kandalló és cserépkályha fűtésének üzemeltetéséről a fűtésmestertől.

Hirdetés
Gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek

Gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek

A Carlsson kft. fő tevékenysége gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek kereskedelme. Kizárólagos magyarországi képviselete a Dungs és GWF cégeknek. A hiteles mérésekhez alkalmazott turbinás gázmérők főbb jellemzői: ? A sebességen alapuló mérési elv ? Hitelesítésre kötelezett mérések elszámolására alkalmas ? Mérő nagyság: G16-tól G400ig ? Üzemi nyomás maximum 6 bar ? Nyomásérzékelő csatlakozási lehetőség beépítve ? A számlálószerkezet gázmentes térben elhelyezve ? Nagyfokú mérés stabilitás és üzembiztonság ? Hőmérsékleti tartományok: o Gázhőmérséklet: -10?C - 60?C o Környezeti hőmérséklet: : -20?C - 70?C ? A mérő rendelkezik a nemzetközi és a Magyarországon előírt szükséges engedélyekkel

Gepdeo.hu: ipari-,kertigép és szerszám

Gepdeo.hu: ipari-,kertigép és szerszám

Professzionális Makita és márkás gépek,szerszámok nagy választékban. Cégünk a vásárlók leggyorsabb kiszolgálása érdekében kiemelkedő készlettel és gyors logisztikával dolgozik, amennyiben nincs raktáron azt rövid átfutási idő mellett másik üzletünkből vagy központi raktárunkból pótoljuk, pontos raktárkészletünkről ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet.

Hidraulika eszközök, alkatrészek

Hidraulika eszközök, alkatrészek

Cégünk, a miskolci székhelyű Gőz 2 Kft. elsősorban hidraulika tömlők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Emellett pedig számos kapcsolódó szolgáltatást végzünk és terméket forgalmazunk. Ilyenek a tömítések, munkahengerek, különböző hidraulika elemek gyártása és forgalmazása, illetve a vágóélek és kanálkörmök , csőcsavarzatok forgalmazása, a gépi forgácsolás, valamint a kenőanyag és szűrő forgácsolás, valamint a kenőanyag és szűrő forgalmazás.

Kémények

Kémények

Szolgáltatásaink Béléscsövezések: Egyedi falazott kémények béléscsövezése: -műanyag /FURÁN/ -alu -inox- felhasználás céljától függően Kémények felmérése: feltárás,azonosítás, golyózás, átjárhatóság vizsgálata, költségvetések készítése, munkálatok elvégzése-ha igénylik javítások elvégzése, / koromzsákajtó csere, dugulás elhárítás, stb./ Gyüjtőkémények: Biztonságos megoldása zárt égésterű készülékkel, kisebb költségekkel, cirkó bekötésével. Turbós-kondenzációs: Zárt égésterű gázkészülékek kéményeit jelenlegi rendeletek szabványok szerint kell béléscsövezni, építeni, kialakítani. Ezek különböző jellegű gázégéstermék elvezetést igényelnek. Szerelt kémények: Többrétegű , alu-inox , szigetelőanyag csövek beépítése. Tetőfelbontások födémek áttörése, helyreállítása.Tűzfalas építések konzolok beépítésével alpin technika igénybevételével. Kémény-köműves munkálatok: Téglaépítésű kémények átépítése, javítása, falazatok bontása béléscsövezésnél, helyreállítással,vakolatjavítással, törmelék elszállítással. Szakvélemények: beszerzése, teljeskörű ügyintézéssel, méretezések számításával. Áraink: Az égéstermékelvezetését különböző megoldásokkal lehet megoldani, fűtőkészülékek fajtájától, milyenségétől függően. Áraink függenek a kémények belső átmérőjétől, hosszától, anyagminőségektől-szállítói megfelelőségi bizonylatoktól, és a teőn kívüli megközelíthetőségtől. Árajánlat adá

Kerttrade Kft.

Kerttrade Kft.

műanyag lemezek, csövek, rudak, tömbök kereskedelme, reklámtáblák, teraszok, télikertek kivitelezése. Üregkamrás és tömör polikarbonát (PC), bordás és tömör plexi (PMMA, akrilüveg), axpet és vivak (PET, PET-G), habosított és tömör PVC, PP műanyag lemezek, csövek, rudak, tömbök, valamint Dibond és Kömalu szendvicslemezek, Signicolor lakkozott alulemezek kereskedelme.

Konténer rendelés - Centrum Konténer

Konténer rendelés - Centrum Konténer

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest! Ha konténer, akkor Gyarmax Teher Kft.! A Gyarmax Teher Kft. Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai (Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. Teherfuvarozói és hulladékszállítási engedéllyel természetesen egyaránt rendelkezünk, így mindennemű konténer rendeléssel (kivéve veszélyes hulladék) állunk a rendelkezésükre, tehát sitt, lom, építési törmelékek, zöld hulladékok, kommunális és ipari hulladékok, irodai hulladékok, vegyes hulladékok, föld, beton, kövek, bontott tégla, sóder, homok, termőföld (10 fajta), murva, stb., és egyéb szóródó áruk rendelésében is.

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Építési és bontási törmelék elszállítása (konténeres szállítás) Legyen szó akár bontásból származó nagy mennyiségű törmelékről, akár az építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyölegről és építési hulladékról, a szállítást minden esetben kedvező feltételekkel, a határidők maximális betartásával vállalom. Ha pedig folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, akkor van egy jó ajánlatom! A részletekért hívjon a 06/20 414-0720-as számon! Köbméteres építőanyag szállítása (konténeres szállítás) Homok, sóder murva vagy föld, teljesen mindegy. Bármelyiket is kell szállítani, rám mindig számíthat. Lomtalanítási és vegyeshulladék elszállítása (konténeres szállítás) Háztartások vagy közületek lomtalanításánál, költözésnél vagy a pince vagy padlás kirámolásánál egyaránt számíthat rám rendkívül fontos a gyors, diszkrét szállítás. Kerti és zöldhulladék elszállítása (konténeres szállítás) A legszebb kertet is elrontja a sarokba gereblyézett zöldhulladék. Lombhullásnál, metsszésnél gondoljon rám időben, és rendeljen konténert a felesleges zöldhulladék elszállítására.

Tuti menü