Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fürdőszoba képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Fürdőszoba - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Fürdőszoba
Keresés
Találatok száma - 23 db
 Barakk Kft. Jászberény

Barakk Kft. Jászberény

Fürdőszobai termékek: csaptelep, fürdőszoba bútor, kád, hidromaszzázs kád, mosdó, zuhanykabin, masszázs és gőzkabin forgalmazása. A fürdőszoba részlegünkön főként olasz, spanyol, német ill. más külföldi- és hazai gyártók termékei találhatóak. Célunk, hogy a vásárlóink megtalálhassák nálunk az elképzelésüknek megfelelő burkolatot, szanitert, csaptelepet, kiegészítőket, amit aztán hosszú évekig, évtizedekig megelégedéssel használnak majd.

Adria Design

Adria Design

Az ADRIA TEFLON SYSTEM 100%-os higiéniát és tisztán tarthatóságot biztosító hidromasszázs rendszer, melyet az Ön által választott bármelyik akril fürdőkádba beépítünk. Magas minőségű, különleges teflonos csőrendszerrel, erős szivattyúval szerelt hidromasszázs rendszerünk az összes jelenleg itthon kapható - árban hasonló - rendszernél többet nyújt! Cím: 1119 Bp., Csurgói út 15. Telefon: 06-20-960-1237

Alföldi

Alföldi

A VILLEROY &BOCH Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár a kor szellemének megfelelően egy 1964-es minisztertanácsi rendeletnek köszönheti megalakulását. A határozatott tett követte: alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A lendületet a szocialista iparosítás adta, a szellemi hátteret a hódmezővásárhelyi fazekasipari hagyományok, az energiaszükségletet pedig az algyői földgáz. Mindez elég volt, hogy két évvel később Közép-Európa egyik legkorszerűbb gyára álljon az egykori búzaföldön. A gyár kezdettől fogva égetési segédeszközöket is gyártott, majd 1973-tól elindult a burkolólap gyártás is. A 80-as évekre már megduplázódott a gyár kapacitása, és a szaniterek 25-30%-a már ekkor exportra készült! Az újabb nagy fordulatot 1991-ben a részvénytársasággá alakulás hozta. A gyár európai értelemben is minőségi működését igazolja az 1992-es privatizáció. A kerámia-nagyhatalom, a Villeroy &Boch csoport lett az Alföldi többségi tulajdonosa, új lendületet adva a fejlődésnek. A privatizáció kb. 50 millió márkás beruházást jelentett, amelynek a felét fejlesztésre fordította a Villeroy &Boch AG. Ennek keretében jelentősen megnövelték gyártókapacitást egyes folyamatok gépesítése, új kemencék és gyártórészlegek építése révén. 1997-ben a kapacitás az újabb, 5 millió márkás fejlesztéssel felépített kemencékkel közel 1.5 millió darabra nőtt. Eközben a fejlődés minőségi értelemben is töretlen volt: a környezetkímélő magatartás a gyár valamennyi tevékenységére jellemző, ennek köszönhetően cégünk a legmagasabb környezetvédelmi és minőségvédelmi normáknak megfelelő ISO 14001-es környezetvédelmi minősítést és ISO 9001-es minőségi tanúsítványt kapott. Az Alföldi bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához. Cégünk 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy &Boch konszernhez, és 2007. november 1-je óta Villeroy &Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.

Bidé funkciós WC ülőke

Bidé funkciós WC ülőke

Bidé funkciós WC ülőke megoldások az Interex Kft től.Már 16 éve az Önök szolgálatában! Viszonteladóknak kedvezmények.Manapság szinte nélkülözhetetlen kelléke kell, hogy legyen a mellékhelyiségnek, a bidé funkciós wc-ülőke. Azon felül, hogy helytakarékos, nagyban befolyásolja mindennapi higiéniánkat, ami kihat a közérzetünkre is. Rendszeres használatával megelőzhető számos betegség, fertőzés úgy a férfiaknál, mint a nőknél. A bidé funkciós wc-ülőke beépítésével helyettesíteni lehet a hagyományos bidét, ami nem a helyspórolás-ról híres. Nagy választékban van jelen a piacon, pl.: eketromos, nem elektromos, szárító fúvókás vagy sem, hideg vagy meleg vizes stb. mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Számos oldalon utána jártam, kérdeztem ismerősöket, sőt orvos ismerőseimtől is érdeklődtem a bidé funkciós wc-ülőke felől és összegezve a válaszokat, csak dicsérni tudták.

Bojler, elektromos törölközőszárító

Bojler, elektromos törölközőszárító

Bojlereink 30l - 200l-ig álló, illetve fekvő kivitelben kaphatóak. Az Elnur törölközőszárítók két méretben kaphatók, fehér és ezüst színekben, így minden stílusú fürdőszobába illenek. A TBB és TBC típusokban egyaránt beépített elektronikus termosztát található, amely biztosítja az egyenletes hőfokot alacsony költségek mellett. A TBB típuson szabályozható a bekapcsolás, a hőmérséklet, és programozható/időzíthető is. A fürdőszoba fűtése mellett törölközőszárítóként is funkcionál. Tökéletes kiegészítője a központi fűtési rendszernek. A TBB típus bekapcsolható egy-két órás folyamatos fűtésre is, mely a törölközök gyors száradását szolgálja.

Csomiép Fürdőszoba Webáruház

Csomiép Fürdőszoba Webáruház

A Csomiép Fürdőszoba Webáruházban kiváló minőségű szaniter áruk széles választékát találja. Áruházunkban különböző fürdőszobai kiegészítők, kádak, csaptelepek, fürdőszobai radiátorok, mosogatók, mosdók, zuhanytálcák, valamint zuhanykabinok közül válogathat. Ezen kívül cégünk foglalkozik különböző beton elemek (árokburkoló, folyóka, résfolyóka, kagylókő, pixelbeton, támelemek) forgalmazásával is. A nálunk vásárolt fürdőszobai termékeket a rendelés értékétől függően akár ingyenesen is házhoz szállítjuk Önnek. Webáruházunkban állandó akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Easy-Bid

Easy-Bid

Az Easy-Bid által forgalmazott intim higiéniai eszközök - hagyományos wc szaniterekre szerelhető bidés wc ülőkék, kézi bidé zuhanyok - segítenek megelőzni a végbéltáji panaszokat. Az Easy-Bid termékei nemcsak helytakarékosak (hiszen nincs szükség külön bidére), hanem könnyen felszerelhetőek akár utólag is.

Fürdőkád, fürdőszoba szakértő

Fürdőkád, fürdőszoba szakértő

Szeretné fürdőszobáját felújítani, éppen építkezik? Szeretné, ha egy szakértő cég segítene Önnek ebben? Egy olyan cég, amely 12 éve van jelen a piacon és több ezer embert segített fürdőszobájának berendezésében, felújításában? Természetesen nem csak hatalmas kád választékkal várjuk bemutató termünkben, minden másban is tudunk segíteni. Egészen a 3D-s tervezéstől egészen a szakemberek kiválasztásáig. Most új ajándékunk minden regisztrálónak egy olyan segédlet, amely végigvezeti Önt a felújítás összes lépésén. Ennek segítségével elkerülheti a buktatókat. Mi fontosnak tartjuk a minőséget és a tartósságot ezért kizárólag minőséget képviselők márkákkal dolgozunk.

Geberit Kft.

Geberit Kft.

Geberit Magyarország. Innovatív szaniter szereléstechnikai megoldások. Innovatív, rendszermegoldásaival a szaniter szereléstechnika és a csővezetéki rendszerek piacán a Geberit folyamatosan új irányelveket határoz meg. A Geberit termékek kiváló minőségük, hosszú élettartamuk és egyszerű összeszerelésük révén tűnnek ki. Termékeinkről, árainkról, a vásárlási lehetőségekről, letölthető dokumentumainkról bővebbet a menüsoron a Gyorslinkekben talál !Geberit Kft. Minőségi szaniter, tökéletesség nyújtotta biztonság, gazdaságosság, hosszú élettartam.

Hirdetés
Kludi

Kludi

Fürdőszoba, Konyha, Fürdőszoba szerelvények, Konyhai csaptelepek, Orvosi csaptelepek, Zuhany, Lefolyók, Felület, Stílusirányzatok, Fürdőszobai termékek, Konyhai termékek, Zuhanyrendszerek, Kidó, Amphora, JOOP!, new waves, Adlon, KLUDI, Esprit home bath concept, dazzling daydream, Mosdó csaptelep, Zuhanyok, Kád csaptelep, Bidé csaptelep, Tartozékok, Kiegészítők, Mosogató csaptelep, Lefolyók, Termosztát, s-pointer, Alacsony nyomású átfolyó vízmelegítőhöz, Falon kívül szerelt szerelvény, Falba süllyesztett szerelvény, multifunkcionális csatlakozó, Kihúzható zuhany, Kihúzható kifolyócső, Bajonett csatlakozás, Akadálymentesített, Elfordítható kifolyócső, Stílusirányzatok.

Kludi csaptelepek

Kludi csaptelepek

Tönkre ment a csapja, vagy lakást újít fel? Szeretne egy szép csaptelepet a mosdójához, mosogatójához? Ha hosszú távon szeretné csaptelepeit használni, ne sajnálja az időt és a pénzt, hogy kiválassza az Ön számára megfelelő szerelvényt. Mi a Kludi megoldásait ajánljuk Önnek, mert a Kludi nem csak megbízhatóságot, de minőséget is jelent. Ha segítségre szorul, mi segítünk Önnek, hiszen célunk Ügyfeleink számára legmegfelelőbb termékeket ajánlani. A webáruházban történő vásárlás amellett, hogy kényelmes, jelentős összegeket is spórolhat.

Laufen szaniter márkaáruház

Laufen szaniter márkaáruház

A LAUFEN szaniter, a ROCA csoport részeként Európa vezető márkája és második a földön a szaniter piac sok szegmensét tekintve. A LAUFEN áruházban a kiváló minőségű LAUFEN termékek széles termékpalettájából választhat, többféle termék kategóriából, minden ami fürdőszoba. Zuhanykabinok, zuhanytálcák, kádak, csaptelepek, mosdók, bidék, nálunk mindent megtalál egy helyen. Kedvező árakkal, otthonából is kiválaszthatja a terméket és azt mi házhoz is visszük, bárhol is lakik az országban.

Mezora Design Kft. Fürdőszoba Stúdió

Mezora Design Kft. Fürdőszoba Stúdió

Bemutató termünkben megtalálható minden olyan termék ami a fürdőszobák berendezéséhez szükséges. Ezalatt értendő a zuhanyfüggöny, szaniterek, zuhanykabinok, fürdőkádak, zuhanyfolyókák, egyéb fürdőszobai kiegészítőket is. Valamint a felújításhoz szükséges hidegburkolatok, csempék és a hozzájuk tartozó segédanyag.

Mosdócentrum - mosdók és kádak

Mosdócentrum - mosdók és kádak

Webáruházunk kínálatában Metro Ceramica, Marmite és Ceramica Uno mosdók, kézmosók, mini mosdók, design fürdőkádak, valamint kád kiegészítők közül választhat. A Marmite által gyártott mosdó öntött márványból készül, melynek felülete homogén, nehezebben marad meg a felszínen a vízkő, apróbb sérülés eseten könnyen javítható, polírozással pedig percek alatt ujjá varázsolható! Mosdócentrumunkból kényelmesen, otthonából rendelheti meg a legszebb mosdókat, design kádakat, melyeket személyesen átvehet raktárunkban, de igény esetén házhoz szállítjuk a kiválasztott termékeket. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti termékkínálatunkat és regisztráció nélkül vásárolhat!

Mosdólap.hu

Mosdólap.hu

Forgalmazott termékeink : Csempe, padlólap , természetes kő , mozaik , WC , mosdó, csaptelep , zuhanyrendszerek , kád , hidromasszázs kád , medence , zuhanykabin , zuhanytálca , radiátor , fürdőszoba bútor , tükör, mosogató , beépíthető mosogatógép , páraelszívó , hűtőszekrény , sütő , főzőlap, burkolás segédanyag , fürdőszobai kiegészítő , padlószőnyegek projektre , látványterv készítés

Öntött márvány mosdók óriási választékban

Öntött márvány mosdók óriási választékban

Nálunk beszerezhet minden szaniter terméket, legyen az egyedi formatervű akril kád, kompakt vagy akár kétszemélyes zuhanykabin. A kabinokhoz természetesen megvásárolható a zuhanytálca, de saját kabint is kialakíthat a megfelelő zuhanyajtó beépítésével. Választhat öntött márvány vagy porcelán mosdót, illetve megrendelhet minden szükséges kiegészítőt is a mosdóleeresztőktől a fal mögé rejthető WC tartályokig. Alakítsa ki az igényeinek, ízlésének és személyiségének megfelelő fürdőszobát! Kérdés esetén hívjon bátran.

Radeco

Radeco

A Radeco Hungary Kft. 2003-ban egyéni vállalkozásként indult für­dő­szo­bai csőradiátorok, fűtőpatronok, réz-alumínium lapradiátorok for­gal­ma­zá­sá­val. A cég létrejöttét az inspirálta, hogy a vezető lengyel gyártók, az Alplast, a Heatpol és a Regulus-System minőségi termékeit a magyar piacra bevezesse és a gyártói képviseletet magas színvonalon ellássa. Mára a RADECO névvel fémjelzett termékek kizárólagos forgalmazója a Radeco Hungary Kft. A kezdetekhez képest ter­mék­ská­lánk az elmúlt 4 évben jelentősen bővült: * Csőradiátorok, réz-alumínium lapradiátorok, padlóradiátorok * Fűtőpatronok * Csaptelepek és kiegészítők * Elektromos kazánok és átfolyós vízmelegítők * Légfűtéses és vízteres kandallóbetétek és kandalló- kályhák * Rozsdamentes kül- és beltéri korlátok * Fürdőszobabútorok Termékeinkből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk. A Radeco Hungary Kft. kialakította széleskörű partnercég-hálózatát. Ma már több, mint 400 viszonteladó partnerrel állunk kapcsolatban. Termékeink megtalálhatóak fürdőszobaszalonokban, szerelvény- és műszaki szaküzletekben. Árukínálatunk forgalmazói körét országszerte üzletkötőink segítségével folyamatosan bővítjük. Munkatársaink részletes szaktanácsadással is rendelkezésükre állnak. Vállalatunk fő törekvése, hogy a viszonteladói partnereivel dinamikusan működjék együtt. Ennek biztosítására szolgáltatásaink minőségét folyamatosan fejlesztjük, hogy pontos munkával hosszú távon megbízható partnerei lehessünk vásárlóinknak. Kínálatunk összeállításánál törekszünk a jó minőség mellett kedvező árak biztosítására is. A cég életében az értékesítés mellett fontos szerepet tölt be a szakmai tanácsadás, gyors ügyintézés, a folyamatos kapcsolattartás, hiszen fejlődésünk csak az üzleti megbízhatóságra, korrektségre épülhet. Célunk megrendelőink gyors és teljes körű kiszolgálása megfelelő szakmai felkészültség mellett. A további forgalmazói hálózatbővítés hozzájárul a cég elismertségének, megbízhatóságának fenntartásához, növeléséhez. A Radeco Hungary Kft. kiállítóként impozáns standokkal rendszeresen részt vesz az épületgépészeti szakkiállításokon: a Construma, a Comfort és a Hungarotherm kiemelt jelentőségű budapesti országos rendezvényein. Ősszel a Budapesti Nemzetközi Vásáron népszerűsíthettük kínálatunkat. Terveink között szerepel, hogy - 2008-tól- a megbízható minőségű lengyel, cseh és bolgár termékeinket Romániában és Horvátországban is bemutassuk, illetve forgalmazzuk. Raktár Ahhoz, hogy a Radeco üzleti filozófiája a megfelelő minőség szinten tartása maradhasson, vállalatunk 2007. novemberében tovább bővült. A Radeco Hungary Kft. saját épületének Szigetszentmiklós adott otthont. Mára szükségessé vált az új kiszolgáló infrastruktúra kiépítése tágasabb ügyféltérrel, 300 m2-s kétszintes irodával, 1000 m²-es logisztikai központtal, saját nagyméretű parkolóval, egyszerű és gyors megközelítéssel. Jelenleg 36 munkatársunk segíti vásárló partnereink kiszolgálását. Kiszállítási feladatainkat 15 teherautónk és logisztikai partner cégünk látja el. Az ország egész területén díjmentesen szállítjuk termékeinket pontos és rugalmas kiszolgálással. A Radeco Hungary Kft. az elmúlt 4 évben maximális rugalmassággal és minőségi kiszolgálással igyekezett partnerei rendelkezésére állni. Vállalatunk kifejezetten fontosnak tartja, hogy meglévő partnereinek eddig megszerzett bizalmát meg is tartsa, hiszen a cég mottója - Gondolkodjon hosszútávra- csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben vásárlóink az évek során maximálisan elégedettek maradnak szolgáltatásainkkal.

Tuti menü