Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Hőszigetelés - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Hőszigetelés
Keresés
Találatok száma - 23 db
Austrotherm

Austrotherm

Az AUSTROTHERM Kft. Magyarország vezető expandált polisztirolhab hőszigetelő-anyag gyártója. Az épületek hő- és lépéshangszigetelésben széleskörően felhasználható anyagokról részletes termékismertetők, beépítési útmutatók könnyítik meg a tervezők, kivitelezők, építkezők dolgát. AUSTROTHERM hőszigetelő anyagok - hogy ne futkosson a házán a hideg!

Bachl

Bachl

BACHL Hőszigetelőanyag-gyártó Kft. -- Hőszigetelés profiknak -- A Bachl Kft. - a németországi Bachl cégcsoport évtizedes tapasztalataira építve - Magyarországon elsőként kezdte meg poliuretán (PUR/PIR) keményhab hőszigetelő lapok gyártását és forgalmazását. A poliuretán (PUR/PIR) a legjobb hőszigetelési paraméterekkel rendelkezik az ismert hőszigetelő-anyagok közül, új lehetőségeket kínálva a magyar építőipari felhasználás számos területére. A fent említett terméken kívül, további szigetelőanyagok és tartozékok forgalmazásával egészítjük ki tevékenységünket.

Concordia-Therm Kft. - Hőszigetelő rendszerek

Concordia-Therm Kft. - Hőszigetelő rendszerek

Cégünk profilja építőanyag kereskedelem, termékeink közt megtalál minőségi hőszigetelő, és magastető rendszereket, gipszkartonokat és tartozékait, ereszcsatornákat és bádogos termékeket, valamint a forgalmazunk belsőépítészeti profilokat, és ezek kiegészítő elemeit, továbbá homlokzatdíszítő profilokat, és kivitelezők által tervezett egyedi díszítőelemeket. Hőszigetelő rendszerekből hatalmas raktárkészletünk van, szállítás akár 24 órán belül megoldható, kiválasztott színes vakolatát megnézheti nagyobb felületen a kívánt struktúrában, megmaradt áruját teljes áron visszavásároljuk (kivétel az egyedi színezők) telefonon is megrendelheti, 5+5 év rendszergarancia, árgarancia, díjtalan szállítás.

De-Zo Plusz Kft. az esztrich aljaztbeton specialistája

De-Zo Plusz Kft. az esztrich aljaztbeton specialistája

Aljzatbeton - Esztrich beton létrehozása, ötletadása. Ha Ön aljzatbetont óhajt mi lebetonozzuk! Javaslatot teszünk, hogy milyen fajta aljzatra lesz szüksége jelenlegi terepviszonyok alapján és a jó technikai hátterünkkel el is készítjük azt. Kikalkuláljuk az optimális Esztrich beton vastagságát, előkészítjük a terepet s megvalósítjuk az aljzatot. Gépesített technológiánk alkalmazásával zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat nagy szakértelemmel készítjük el, mivelhogy több év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen fel bizalommal!

Dryvit-szigetelés

Dryvit-szigetelés

Magyarország első internetes építőanyag webáruháza. Hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, zajszigetelő anyagok, kő, bádog, műanyag párkányok, polisztirol ragasztók, glettelő gipszek, szerszámok, gépek széles választékát kínáljuk. Cégünk dryvit hőszigeteléssel és egyéb kivitelezéssel is foglalkozik.

E-szigetelés

E-szigetelés

Magyarország első internetes építőanyag webáruháza. Hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, zajszigetelő anyagok, kő, bádog, műanyag párkányok, polisztirol ragasztók, glettelő gipszek, szerszámok, gépek széles választékát kínáljuk. Cégünk dryvit hőszigeteléssel és egyéb kivitelezéssel is foglalkozik.

Festékes XPS szigetelőrendszer

Festékes XPS szigetelőrendszer

Panellakásokban és családi házakban gyakori probléma, hogy az egyik külső, általában északi fal, hidegebb mint a többi. Emiatt ezen a hideg falon a pára lecsapódik, ami penész kialakulásához, és a hőmérséklet csökkenéséhez vehet. A belső XPS szigeteléssel ez a két probléma hatékonyan kezelhető. Három összetevőből áll, melyek az XPS lapok, ragasztó és az üvegfátyol tapéta. A nyitott cellás EPS lapokkal szemben, az XPS egy zártcellás polisztirol hablemez, mely 98%-ban levegőből, és 2%-ban kőolajszármazékból tevődik össze.

Győri Group Kft.

Győri Group Kft.

Óvja környezetét! Szigetelje házát! Az épületének szigetelésével, nem csak fűtésköltségét csökkenti ,hanem a környezetünk megóvásához is hozzájárul! Utolagos hőszigetelő rendszerek és kiegészitői(lábazati inditó,hálós élvédő,dübel stb).Homlokzati és lábazati vakolat,lépésálló polisztirol,zárt cellás polisztirol , Kőzetgyapot ,üveggyapot Szigetelő anyagok,kereskedelme.

Hanák árnyékolástechnika

Hanák árnyékolástechnika

Termékeink: Kültéri árnyékolók ? Redőny ? Napellenző ? Sz únyogháló Beltéri árnyékolók ? Szalagfüggöny ? Reluxa ? Roletta ? Harmonika ajtók Nyílászárók ? Garázskapuk ? Műa nyag ajtók - ablakok Cím: 2890 Tata, Kakas u. 94-96 Telefon: 06-34-381-408, 06-20-927-54-00 Fax: 06-34-381-408 E-mail: info@hanak-arnyekolas.hu

Hirdetés
Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Hőszigeteléssel energiát takarítunk meg, ha szigeteljük házunkat válasszuk ki a legjobb alapanyagokat és mindezt egy helyről, kényelmesen. A Márka Mix Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes tulajdonban lévő magyar érdekeltségű magáncégként Cégünk főtevékenysége a nyílászáró kereskedelme és gyártása volt 1999-ig. A 2000. évtől új üzletpolitikánknak köszönhetően nagymértékben bővítettük magas értékesítési tapasztalatok mellett a Cégünk által forgalmazott termékek körét, ami új fejlődési lendületet hozott a Kft életében. Telephelyünk és székhelyünk Budapesten a XX. kerület Helsinki út 76. szám alatt 6000m2 területen működik, melynek 50%-a beépített. Bemutatótermünkben és raktárainkban tekinthetik meg a kereskedelmi tevékenységünk fő profilját alkotó fa, műanyag és alumínium nyílászárókat, árnyékolástechnikai termékeket, szigetelő anyagokat, szárazépítészeti anyagokat, homlokzati vakolatrendszereket, külső és belső ablakkönyöklőket

Homlokzati hőszigetelés - garanciális kivitelezés

Homlokzati hőszigetelés - garanciális kivitelezés

Homlokzati hőszigetelés kivitelezése garanciával! Hőszigetelő rendszerek kereskedelme, kivitelezés esetén olcsóbban! Tervezéstől a kivitelezésig! Állandó AKCIÓK, GARANCIÁLIS munkavégzés. Hőszigetelő rendszerek, műanyag nyílászárók, vakolatok. Tekintse meg referenciáinkat! Homlokzati hőszigetelés, kivitelezés.

Hőfüggöny

Hőfüggöny

A hőfüggöny kiválóan alkalmazható olyan helyiségek leválasztására, ahol nagy a hőmérsékletkülönbség és a különböző hőmérsékletű levegő keveredése anyagi károkat képes okozni. Nagyon ajánlatos például hűtőházak, hűtők ajtóira PVC függönyt felszereltetni, mely megakadályozza nemcsak a levegő keveredését, de a higiéniát is szolgálja, meggátolja a por vagy rovarok bejutását. Egyedi méretben rendelhető hőfüggönyök kaphatók nálunk, ismerje meg kínálatunkat, munkatársaink állnak a rendelkezésére! Hívjon minket!

Hőszigetelés

Hőszigetelés

A Lasselsberger-Knauf Építőanyagipari Kft. Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat. A magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja a színező- és az alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek lehetővé teszik a minőségi alapanyagok felhasználását az új építésű és felújítandó épületek esetén egyaránt.

Hőszigetelés az ALUKON-nal

Hőszigetelés az ALUKON-nal

Gondolkozott már rajta, hogy szeretné költségeit csökkenteni, csak nem tudja, hol kezdje? Mindenki szeme előtt van, mégsem veszi észre a lehetőséget. Amikor otthonunkra árnyékolót választunk, minden lehetőséget meg kell vizsgálnunk. Ma már a redőny rendszerek hőszigetelnek, így otthonunkba nem megy kárba a fűtés, nem kell félnünk a gázszámlától. Olvasson még többet a témával kapcsolatban honlapunkon, tekintse meg képeinket, töltse le prospektusainkat! Keresse viszonteladóinkat az ország egész területén, kérje munkatársunk segítségét, aki elvezeti Önt egy partnerünkhöz. Az Ön kívánsága - a mi rendszerünk

Hőszigetelés portál

Hőszigetelés portál

Hőszigetelés az ön lakásának energimegtartásának, penészmentesítésének érdekében. Ha minél többet akar megtudni a hőszigetelés elméletéből és gyakorlati alkalmazásából, kérjük látogasson el oldalunkra ahol a legújabb információkat talál meg egy helyen. Hőszigetelés az ön érdekében. Látogasson el oldalunkra és tudjon meg minél többet.

Hőszigetelő, vakoló anyagok

Hőszigetelő, vakoló anyagok

Cégünk teljes körű ház építést a tervezéstől egészen a kulcsrakész átadásig vállalja. Továbbá a cégünk fő profilja a korszerű szigetelések kiépítése, lehetőség van az utólagos szigetelésre is. A kiváló hőszigetelés miatt jelentős pénzmennyiséget lehet megtakarítani. Vállalunk még generál kivitelezés, acél, fa szerkezetű házak, prokoncept, téglaházak építését/felújítását. Üzletünkben személyesen is beszerezheti a vakolás és szigeteléshez szükséges építőanyagokat. tapasztalt kollégáink mindenben állnak rendelkezésére. Várjuk kedves Ügyfeleinket.

Isover Hungary

Isover Hungary

Saint-Gobain ISOVER Hungaria Kft Hőszigetelés Az emberiség a kezdetektől keresi a megfelelő védelmet a klímaváltozások, szél, eső, hó ellen. Ezt az alapvető hideg és meleg elleni igényt a hőszigetelés elégíti ki. A házakban, irodákban, ipari létesítményekben a kellemes hőérzet ma már könnyedén kialakítható alacsony energiaköltséggel és kevesebb károsanyag-kibocsátással. A hatékony hőszigetelésnek köszönhetően csökkenthető a fűtés és a légkondicionálás során kibocsátott CO2 mennyisége. A hőszigeteléssel hatékonyan lehet védeni a környezetet és harcolni az üvegházhatás ellen. Az Isover bármely épülettípushoz az Ön igényeihez igazodó, hatékony megoldást kínál. Kényelem Kényelmes épületek a hideg és meleg évszakokban, valamint energia-megtakarítás: ezek a hatékony hőszigetelés fő előnyei. A komfortérzetet a különböző érzetek együttese adja, amely egyénenként változhat. Kellemes hőérzet A kellemes hőérzet főként a helység belső hőmérsékletétől és annak eloszlásától, valamint a levegő minőségétől (páratartalom, hőmérséklet, frissesség, tisztaság) függ. A hideg évszak alatt ajánlatos az épület fő helyiségében lakni, ahol a belső hőmérséklet 19 - 20°C között van, é

Tuti menü