Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kemikáliák, Vegyi Kiegészítők képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Kemikáliák, Vegyi Kiegészítők - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Kemikáliák, Vegyi Kiegészítők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ardex

Ardex

Az ARDEX csoport építőipari kemikáliákat: csempe- és járólap ragasztókat, fugázó anyagokat, aljzatkiegyenlítőket, fali simító és glettanyagokat valamint gyorsépítészeti termékeket állít elő. Az ARDEX flexibilitását a következő tényezőkre lehet lebontani: Kiváló minőségű termékek Bármennyire sokrétű is a szakipar elvárása, az ARDEX termékprogramjával igyekszik minden igényt a legmegfelelőbb termékkel kielégíteni Elismert Know-how Intenzív kutatásfejlesztés, a legmodernebb gyártási technika és eljárások alkalmazása, folyamatos kapcsolattartás a szakiparral: az első kézből szerzett információk segítségével termékeink a munkafolyamatok jelentős mértékű racionalizálását segítik elő. Kimagasló vevőgondozás Az ARDEX műszaki tanácsadói megismertetik Önt a termékek tulajdonságaival, bemutatják legoptimálisabb felhasználásukat, s az építési körülmények gondos tanulmányozásával segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb technikai megoldást. Hosszú évek tapasztalata Az ARDEX Építőanyag Kft 1996 óta képviseli az 1949-ben Wittenben/Németországban alapított, s Loosdorfban/Ausztriában 1968-tól kezdve tevékenykedő ARDEX csoportot, mely Európa meghódítása után napjainkra a világ számos részén megerősítette pozícióját.

Den Braven Tömítőanyagok

Den Braven Tömítőanyagok

PROBY Acryl, Akril-diszperziós tömítő Leírás:A Proby Acryl egykomponensű, igen jó minőségű, akril-alapú tömítőanyag. Majdnem szagtalan, a fémeket nem korrodálja. Alkalmazás után a tömítőanyagból a víz elpárolog, kemény gumiszerű réteg keletkezik. Alkalmazás:- építőiparban fa, ill. fém ablakkeretek és beton, vagy téglafal közötti hézagok tömítéséhez - lépcső és fal, fal és mennyezet, ablakpárkány és gázbeton réseinek tömítéséhez - belső és külső alkalmazások (Külső alkalmazás csak jó száradási körülmények között lehetséges. Az anyagot alkalmazás után legalább 5 óráig védeni kell az esőtől.) - Kikeményedés után a Proby Acryl időjárás- és esőálló. Általánosságban a Proby Acryl jól tapad alapozó nélkül különféle építőanyagokhoz, mint beton, tégla, festett fa, alumínium, PVC. Használjunk higított Proby Acryl - t alapozónak porózus felületekhez. Kiszerelés:Csomagolás 12 db/karton, kartus 310 ml.; Szín: Fehér, szürke, fekete. Alkalmazási hőmérséklet:+5°C és +40°C között Hőellenállás kikeményedés után:-20°C és +75°C között Hőmérséklet:Fagyállóság -15°C-ig szállítás közben.

Lednext.hu: led lámpa webáruház

Lednext.hu: led lámpa webáruház

Spóroljon az áramszámlán, vásároljon led izzókat, mellyel a világításra fordított áramköltség 80-90%-t megtakaríthatja. Bekapcsoláskor a teljes fényét leadja, nincs melegedési idő. Kapcsolgatásra, rázkódásra érzéketlen, nincs káros spektrumú (infra és ultraibolya) kibocsátása. Led termékek teljes skáláját kínáljuk. Otthoni világításra led spot égőket, hagyományos foglalatú led izzókat, íróasztal lámpát, irodai célokra led paneleket, led csöveket ajánlunk webáruházunkban. Termékeinket hosszú élettartam (30.000-50.000 óra) és jó minőség jellemzi.

Saratoga

Saratoga

Saratoga Hungary Bt.: PU habok, festékek, tömítők.

Weicon

Weicon

weicon - magyarországi képviselet - műszaki spray, műszaki folyadék, szerelőpaszta, ragasztó.

Tuti menü