Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kő, Kőburkolat képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Kő, Kőburkolat - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Kő, Kőburkolat
Keresés
Találatok száma - 14 db
0-24 Térkövezés, térburkolás, térkő lerakás - Térkőmester

0-24 Térkövezés, térburkolás, térkő lerakás - Térkőmester

Térkő lerakás - Térkőmester Térkő lerakás, Díszburkolás, Viacolorozás, Térkövezés, Térburkolás, Kertépítés, Kerítésépítés, Dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők.

Argomex

Argomex

Argomex Építészeti és Kereskedelmi KFT - épülettervezés, falburkolatok, falburkoló kő, falburkoló lap, tervezés, burkolat, beton, látszóbeton, finombeton

ER-Beton Térkő 2-6 cm vastagságban

ER-Beton Térkő 2-6 cm vastagságban

Elemes betonkerítések, gyorskerítések, térkövek /2-6 cm/, kerítés fedlapok, oszloptetők, műkő balluszter korlátok, műkő lépcső burkolatok, lábazatburkolók, betonoszlopok, medenceszegélyek, folyókák, szegélykövek gyártása, forgalmazása, helyszíni kivitelezése. Műkő lépcsőelemek gyártása, forgalmazása, országos kiszállítással raktárról. Méretek: 16cm magas és 35cm lépőfelülettel. Gyártás 2m-es hosszban. Szabás igény szerint. Kerítés fedkövek, kerítés oszloptetők, medence szegélykövek gyártása, forgalmazása országos kiszállítással raktárról.

Igrici Kavics Kft.

Igrici Kavics Kft.

Tisztelt Érdeklődő! Bizonyára Önben is felmerül a gondolat, hogy a fentiekben idézett sorok kétségkívül megállják helyüket, hiszen a kavicsbányászat, avagy a kavicskitermelés mint tevékenység eléggé vegyes viszonyulásnak örvend napjainkban. Egyesekben pozitív vagy tartózkodó, míg másokban negatív érzést vált ki, vagy akár - méltányolva jelentőségét, ugyanakkor ismerve környezeti hatásait - mindkettőt egyszerre. Egy biztos: a bányászat termékeként megjelenő anyagok (kavics, homok) szükségessége igazolt, hiszen ma ezen üledékes kőzeteket használjuk lakóházaink építéséhez, infrastrukturális fejlesztéseinkhez. Miért épp homok és kavics? Két fő okból: 1. Magyarország geomorfológiai helyzete kavicsfelhalmozódás tekintetében kedvező (Európa leggazdagabb területei közé tartozik). 2. A kavicsok anyaga túlnyomórészt kvarc és kvarcit, amely minden más kőzetalkotónál hosszabb szállítást és koptatást bír ki, biztosítva ezzel a belőlük felhúzott épületek időtállóságát több generáción keresztül. A bányaterületeknek a nem csak tájesztétikai jellegű rekultivációja által pedig a környezeti terhelések minimalizálhatóak, a visszamaradt bányatavak hasznosíthatóak. A weboldalunk közvetítésével mindenekelőtt a dinamikusan fejlődő cégünkkel és az általunk kínált minőségi termékek és színvonalas szolgáltatások sorával szeretnénk Önt megismertetni, s mellékesen általános tájékoztatást szeretnénk nyújtani az évmilliók alatt felgyülemlett készletek kialakulásának folyamatáról, a kavicsbányászat történetéről és mai helyzetéről. Bízunk abban, hogy sok hasznos és érdekes információt talál oldalunkon, és hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink körében üdvözölhetjük, aki - legyen szó akár útépítő cégről, akár építőipari vállalatról vagy magánszemélyről: * a szabványban meghatározott minőségű terméket kapja, * udvarias, precíz kiszolgálás mellett, * a régióban az egyik legkedvezőbb áron! Keressen bennünket bizalommal! Addig is további kellemes böngészést kívánunk Önnek az oldalainkon. Tisztelettel: Igrici-Gép Kft. csapata

Kgl-Bau Kft. : Kőburkolat kivitelezés

Kgl-Bau Kft. : Kőburkolat kivitelezés

Kgl-Bau Kft. : Kőburkolat kivitelezés Fal és padlóburkolást, kerítések építése, kertépítés, hasított kő importálása. 8000 Székesfehérvár, Móri u. 154.

KOBOX Gabion Webáruház

KOBOX Gabion Webáruház

Tervezés, kivitelezés, termékfejlesztés kreatívan gabionból... a fenntarthatóbb környezetért. A Kobox MO Kft. a gabion szerkezetek széleskörű alkalmazásával a technológia környezet-, ember-, és természetbarát jellegére hívja fel a figyelmet. Webáruházunkban egyedi kerítéseket, virágtartókat, kerti bútorokat és egyéb kerti elemeket (fűszerspirál) kínálunk széles választékban, melyek egymással jól kombinálhatóak, variálhatóak. A gabion nagy előnye, hogy könnyen, gyorsan építhetünk belőle önhordó, stabil, időtálló szerkezeteket - akár saját kezűleg, saját ötlet alapján -, ha kellő súlyú töltőanyaggal (pl:kő) töltjük meg. Ezt kihasználva kertünkben, vagy egy parkban, sőt belső terekben is számtalan felhasználási területe lehet.

Kődiszkont

Kődiszkont

A Kárpát medence szépséges települései számára természetes és műköveket szállítunk. Ügyfeleink az önkormányzatok, közintézmények, magánszemélyek, tervezők és kivitelezők, belsőépítészek és kertépítők, kert-tervezők. Egy épület és annak kertje, vagy egy város közterei 20-30 %-ban természetes és mesterséges kövekből valósulhatnak meg.. A több, mint száz fajtából álló választék-palettánkból az egzotikus Ázsia és a mediterrán vidékek természetes anyagainak tárháza áll rendelkezésre. A mesterséges (mű-)kövek választékát a divatra és a minőségre alapoztuk. Ma tucatnyi műkő termékünkről első ránézésre a szakember sem állapítja meg, hogy ez a természet bámulatos másolata! Árpolitikánk lényege a kereskedelmi láncok minimalizálása útján elérhető, legkedvezőbb piaci ár alkalmazása. Piaci célunk a Dunántúlon és a fővárosban, valamint a Kelet-magyarországi nagyvárosokban való jelenlét útján Önhöz közel lenni. Kérésére árajánlatot adunk, kiegészítve műhelymunkákra és kivitelezésre, helyszínre szállításra is. Önnek látnia kell termékeink varázslatos kínálatát, és tervezőjével, kivitelezőjével is látogatást kell tennie nálunk. Először is, ismerkedjen meg honlapunkkal! Termékválasztékunk itt jól áttekinthető. Köszönjük, hogy lapunkat meglátogatta!

Mészkő

Mészkő

Már a rómaiak fejtettek követ a budakalászi mészkőbányában, és ez azóta sem vesztett népszerűségéből. Jelenleg is sokan választják köveinket sziklakertekhez vagy burkolatokhoz. Ha Ön is szeretné ezt a természetes díszítőelemet használni kertjében vagy házában, jöjjön el hozzánk, és tekintse meg kínálatunkat.

Mikro-Pulver Kft - Ásványfeldolgozás

Mikro-Pulver Kft - Ásványfeldolgozás

Építkezéshez nyújt minőségi alapanyagokat a pápai Mikro - Pulver Kft., mely sokéves tapasztalattal áll megrendelői szolgálatában. Vállalkozásunk betonit, ásványi anyagok, építőipari segédanyagok, ragasztók, glettek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Látogasson el honlapunkra és tudjon meg többet szolgáltatásainkról és kiszereléseinkről. Tekintse meg készletünket és anyagainkat, melyről bővebb leírást is talál weboldalunkon! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne termékeinkről, keressen meg minket a megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot szakképzett munkatársainktól, akik segítenek kiválasztani a megfelelő alapanyagokat építkezéséhez!

Hirdetés
Műkő áruház

Műkő áruház

Cégünk folyamatosan bővíti műkő kínálatát, mivel a műkő egyre népszerűbb hazánkban is. A kő és téglaburkolatok nagy választékából választhat, amit igény esetén országosan házhoz is szállítunk. Az ismertebb műkő családokból választhat: manu, stegu, fabro, chelsea műkövek.

Olasz és horvát, német mészkő burkolatok áruháza

Olasz és horvát, német mészkő burkolatok áruháza

Cégünk leginkább olasz, német és horvát mészkövek forgalmazásával foglalkozik, azonban kérésre más nemzetek mészköveit is be tudjuk szerezni. Előnyt a többi forgalmazóval szemben alacsony áraink jelentenek. A mészkövek felhasználása széleskörű. Kitűnően alkalmasak ablakpárkányoknak, fedlapoknak, falburkolatoknak, járófelületeknek, és a mészkő burkolatok megfelelő termékek lehetnek projekt munkákhoz, kisebb-nagyobb kivitelezésekhez.

Pannonfuvar2000 Kft. - szóródó építőanyag kereskedelem

Pannonfuvar2000 Kft. - szóródó építőanyag kereskedelem

Korszerű billenőplatós teherautóinkkal leginkább a Balaton környékén illetve a Dunántúlon szóródó építőanyag szállítást vállalunk. Az igényeknek megfelelően 7 tonnás billenős teherautótól egészen a 40 tonnás szerelvényig rendelkezünk szállítójárművel. Telephelyünk tüzép jelleggel működik, ahol mindennemű szóródó építőanyagot megtalál. Nagy tapasztalattal rendelkezünk gépi épületbontás terén is, többemeletes családi házak, illetve egyéb épületek gazdagítják referenciánkat. A Környezetvédelmi Hatóság szabályozásának megfelelően kialakított inert hulladéklerakó beton, tégla, cserép, kerámia, bitumin, föld, kövek átvételére

Stegu Burkolatok

Stegu Burkolatok

A STEGU burkolatok egyesítik magukban a természetes nyersanyagokat és a legmodernebb építőipari technológiákat. A kiváló minőségű anyagok tökéletesen adják vissza a természetben előforduló színeket és formákat. Ugyanakkor a teljes gyártási folyamat során környezetbarát technológiát alkalmaznak, ugyanis mind a kültéri, mind a beltéri burkolat előállításnál nincs szükség égetésre. Ennek köszönhetően nincs károsanyag kibocsátás és hulladékanyag. A kültéri falburkolat természetes kőzúzalék, beton, valamint a legjobb minőségű európai szabványoknak megfelelő színezékek és adalékanyagok felhasználásával készül. A beltéri burkolat alapanyaga gipsz, melynek előnye a kisebb súly mellett a könnyű és gyors megmunkálhatóság. A homlokzatburkoló kövek felrakása a gyártó útmutatása szerint rendkívül gyors és egyszerű. A tégla és kőburkolat vághatósága és alakíthatósága miatt a munkálatok után megmaradó hulladékanyag minimális. A STEGU díszburkolatok kiválóan alkalmasak épülethomlokzatok felújítására, átalakítására valamint új épületek díszítésére. A STEGU által kínált termékek széles szín-, minta-, formaválasztéknak, valamint a sarokelemeknek köszönhetően egyedi és természetes hatás érhető el mind kültéri, mind a beltéri felhasználás során.

Térkő akció

Térkő akció

A PÁ-JA Kft 15 éve foglalkozik építőanyagok kis- és nagykereskedelemmel. Telephelyünkön valamennyi forgalmazott termékünket meg is tekinthetik. Tüzépünkön mindent megtalál egy helyen az alapozáshoz szükséges anyagoktól, mint cement mész homok, sóder a díszítőelemekig. A kert díszítéséhez ajánljuk figyelmükbe leier térkő, és semmelrock térkő választékunkat. A leier térkövek egymással is kombinálhatók, az ékkő formák biztosítják Önnek a vágás nélküli íves formák egyszerű kialakítását. Bármelyik térkő tetszik is meg Önnek, valamennyi fagyálló, csúszásmentes, és hidrofobizált kivitelezésben készült. A www.pa-ja.hu weboldalunkon tájékozódhat termékeinkről, akcióinkról, árainkról.

Tuti menü