Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyílászárók képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Nyílászárók - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Nyílászárók
Keresés
Találatok száma - 68 db
A&B Árnyékolástechnika - redőny, redőnykapu

A&B Árnyékolástechnika - redőny, redőnykapu

Szeretne Ön is igényes árnyékolást otthonába?Válasszon akár modern vagy hagyományos stílust, mi megvalósítjuk! Már több mint 35 éve állunk a vásárlóink igényeinek rendelkezésére!Német minőségi alapanyag! Tegyen próbára! Az ország egész területén! Cégünk 1974 óta foglalkozik redőnykészítéssel. A 70-es években még csak a hagyományos faredőny készítéssel, illetve 4 év múlva reluxa és műanyagredőnnyel bővült a terméklistánk. A munka megszervezése csak ügynökök által volt biztosítva, mivel hirdetni és reklámozni abban az időben még nem volt lehetőségünk. A 80-as évek vége felé megváltozott minden. Az árnyékolástechnikai termékek választéka sokszorosára nőtt. A vállalkozók száma is jelentősen megnövekedett, ami azt jelenti, hogy hosszútávon csak becsületes és igényes munkával lehetett piacon maradni. Legfőbb bizonyíték cégünknél a több mint 30 év szakmai tapasztalat, ami garantálja a munka kiváló minőségét. Célunk és üzletpolitikánk, hogy helyszíni árajánlat kérésének semmilyen utólagos költsége ne terhelje a megrendelőt. A termékeink anyagának 90%-a külföldi (német) alapanyagokból kerülnek legyártásra.

Ablak - Ablakcsere

Ablak - Ablakcsere

Sokan vannak, akik régi korszerűtlen nyílászárókkal rendelkeznek, amelyek nagyon gyakran különféle bosszúságot okoznak tulajdonosaiknak, de ami a legrosszabb bennük, hogy óriási energiapazarlók is egyben. Ennek vetünk véget mi, új műanyag nyílászárókat (ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó) kínálunk beépítéssel, a régi kivontásával, elszállításával. Sőt, még a vakolási utómunkákat is megcsináljuk, egyszóval komplett, teljeskörű nyílászáró cserét kínálunk. Ráadásul, amikor nyílászáró csere mellett dönt, az egyik legjobb befektetési döntését is meghozza egyúttal.

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Weboldalunkon lehetősége van online árajánlatot kérni számos ablakgyártótól minden nyílászáró típusra. Az ajtó és ablak konfigurátor segítségével megtekinthetőek a kívánt típusú és méretű nyílászárók háromdimenziós modelljei, sőt a kiválasztott termék rögtön meg is rendelhető. Segítségünkkel kiválaszthatja az Ön számára legjobb és legkifizetődőbb megoldást.

Ablak és ajtó méretre gyártása és beépítése

Ablak és ajtó méretre gyártása és beépítése

Amikor lakásában az ablakot szeretné kicserélni, de a kereskedésekben nem kap ugyanabban a méretben, akkor két lehetősége van. Vagy a fogadó nyílást alakítja az új ablak terjedelméhez, vagy a már adott helyre készített méretre ablakot. Mi pontos méret után gyártatjuk az ablakot Önnek. Az kettő lehetőséget összehasonlítva az utóbbi lényegesen olcsóbb megoldás. Továbbá azon helyeken, ahol a homlokzatot nem lehet megváltoztatni érdemes a tokba tok megoldást választani. Így a külcsín nem változik, de a hőszigetelés értéke igen. A bejárati ajtó ugyanezeknek a kritériumoknak van kitéve.

Ablakazárak és zárbetétek

Ablakazárak és zárbetétek

Webáruházunk kínálatából a nyílászárók védelme kapta a fő hangsúlyt. Biztonsági zárbetét választékunkból a legmagasabb biztonsági igényeket is ki tudjuk elégíteni, míg ablakzár kínálatunk kitűnő megoldást nyújt a nyílászáró kiemelésével, befeszítésével járó betörési kísérletek elhárításához. Mindezeket kedvező áron és díjtalan kiszállítással kínáljuk.

Ablakcsere Veszprém

Ablakcsere Veszprém

Minden nyílászáró meghatározó része az üvegezés, műanyag ablakainkba, terasz ajtóinkba 2, illetve 3 rétegű hőszigetelt, gázzal töltött üveget építünk be. Külön igények alapján mintás, reflexiós, csincsilla, homokszórt, ólombetétes, stb. üveget teszünk a nyílászárókba. A műanyag ablakokat, és ajtóinkat biztonsági vasalattal látjuk el, Roto NT minőségi zárvasalattal. Műanyag nyílászáróinkat többféle színben is letudjuk gyártani, legyen az fahatású, mahagóni színű, sötét zöld színű, mely a parasztházak rusztikus nyílászáróinak varázsát adja vissza, természetesen nemcsak a külső oldal, hanem a belső oldal színe is megválasztható, így fa bútorainkhoz egy tölgyfa színű nyílászáróval még természetesebbé tehetjük otthonunkat.

Ablakszigetelés

Ablakszigetelés

Bizonyára már ön is tudja,hogy az ajtón-ablakon rengeteg energia távozik el,ha nem megfelelően vagy egyáltalán nincsenek szigetelve. Sok ember anyagi okokból nem cserélhet ablakot,ezért az általunk ajánlott technológia ezt a problémát oldja meg. Az ablakok javításával szigetelésével tökéletes légzárást lehet elérni. A szigetelés anyaga szilikon,ami a réseket teljes mértékében kitölti,ezáltal megszünik a huzat javul a hőérzet. Önmagában a szigetelés nem bíztos hogy elegendő,ezért a lehetőségek és az igények szerint elvégezzük az ablakok passzítását, beállítását. Néhány érv a szigetelés mellett: A beépített szilikon szigetelő profil egy egyszerű esztétikus megoldással szünteti meg a nyílászárón keresztüli légmozgás 70-80%-át. ezáltal: * A helységek huzatmentessé válik,a hőérzet javul. * A belső terek hőmérséklete 2-4 C-kal emelkedik. * Lényegesen csökken a kinti zaj,por és a kipufogógázok bejutása,megszünik a csapadék beszivárogása. * 15-20% fűtésköltség megtakarítást eredményez. * Hosszú, min. 10 év élettartam,1-2 év megtérülési idő. Ajtó-ablak utólagos szigetelés svéd technológiával bemarásos módszerrel, szilikon gumi felhasználásával. Csökkentse 15-20%-kal fűtési költségeit. 2-4 C fokkal melegebb lesz lakásának hőmérséklete. Megszünik a zaj.por-huzat. Sofa és műanyag ablakok szigetelés cseréje. Rövid megtérülési idő. Pormentes munkavégzés. Ablakok paszítása,beállítása. Ára

Ablakszigetelés Karcag

Ablakszigetelés Karcag

Önnek is magas a fűtésszámlája? Egyre többen ismerik meg azt a megoldást, amivel egy rakás pénzt lehet megspórolni a téli hónapokban. Ez a bemarásos ablakszigetelés (ajtószigetelés). Lakjon Ön Szolnok megye településén, Karcag városban, szüksége van információra az ablakszigetelés témájával kapcsolatban. Kattintson ránk!

Actual Ablak

Actual Ablak

ACTUAL ABLAK - különleges minőségű nyílászárók Ausztriából Az ACTUAL név több mint 40 éve egyet jelent a különleges minőségű és tervezésű nyílászáróval, legyen az műanyag vagy fa ablak, ajtó, illetve árnyékoló. Az ACTUAL Európa szerte sok millió háztartásban bizonyította szakmai kompetenciáját a nyílászárók területén!

Hirdetés
Ajtó Matik

Ajtó Matik

Vállaljuk automatikus ajtórendszerek tervezését, telepítését, karbantartását és szervizelését. Műszaki/szakmai tanácsadás, építészekkel, kivitelezőkkel való konzultáció annak érdekében, hogy a helyi feltételekhez, a Megrendelők igényeihez, a növekvő vásárlói elvárásokhoz, valamint az épített környezethez legjobban illeszkedő stílusos műszaki megoldás kerüljön kiválasztásra.

Ajtó Veszprém

Ajtó Veszprém

Üdvözöljük! Cégünk közel 10 éves múlttal rendelkezik a műanyag ablakgyártás területén és a nyílászárók beépítésében. Családi házak, panel lakások, intézmények nyílászáróinak cseréjét, illetve legyártását vállaljuk rövid határidővel, a beépített nyílászárókra garanciát vállalunk, melyet garancia levél átadásával hitelesítünk. Gyártó üzemünk Veszprém mellett található, elsősorban Veszprém megye, Fejér megye és Budapest területéről várjuk a megrendeléseket. Nálunk Ön az első. Rossz tapasztalatai vannak a nyílászárócserével, olcsó vagy eltűnt ablakos cégekkel? Nálunk a minőség a legfontosabb szempont, melyről saját szemével meggyőződhet! Nyílászáróinkat kétféle profilból gyártjuk, mindkét esetben kiemelkedő a felhasznált anyagok minősége, 5 és 7 légkamrás profilok a jó hőszigetelő képesség érdekében. 7 légkamrás nyílászáróink a konvencionális forma világ mellett magas tisztaságú, különösen fehér színt képviselnek.

Alfa biztonsági ajtók

Alfa biztonsági ajtók

Az ALFA biztonsági ajtó egyedi kivitelezésével, továbbá az ajtógyártásnál bevezetett új megoldásaival vívta ki az üzletág elismerését. Minden biztonsági ajtónkat Cisa dupla tollas központi trezorzár rendszerrel szereljük, s minden ajtónkra egy év teljeskörű garanciát vállalunk. A biztonság mellett az esztétikumra is nagy hangsúlyt fektetünk, megrendelőink 20-féle ajtóborításból választhatnak. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol személyesen is megtekintheti az ALFA biztonsági ajtókat.

Alumínium ablak és ajtó

Alumínium ablak és ajtó

Alumínium ablakok és ajtók széles választékával várja az Atriumbatta Kft. Százhalombattán. Alumínium nyílászáróink TKI profilból készülnek, amely a legjobb minőséget képviselik a piacon. Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg alumínium nyílászáró kínálatunkat. Nyílászáró gyártással foglalkozó cégek részére ajánlunk alumínium profilokat is.

Alumíniumredőny - Veszprém

Alumíniumredőny - Veszprém

Épületek külső és belső árnyékolása, árnyékoló berendezések automatizálása. Igény szerinti egyedi árnyékoló megoldások. A redőny, napellenző, napernyő, zsalúzia, szúnyogháló mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, roletta, szalagfüggöny, pliszéfüggöny, sávroló megtalálható kínálatunkban. Redőnyeink kiváló hő- és hangszigetelők. Alumínium redőnnyel a nyílászáró hőszigetelési értékét 0,2 W/nm K-val javíthatja. Mivel minden alkatrészük alumínium, így egyben mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen.

Aranyablak Kft.

Aranyablak Kft.

Ablak, műanyag ablak és nyílászáró az Aranyablak Kft.-től Az Aranyablak nyílászárók alapanyagát többek között a gondosan válogatott, legjobb minőségű szibériai borovi fenyő biztosítja, mely a megfelelő eljárások során tartóssá válik és ellenáll a környezeti viszontagságoknak. Az így készülő Aranyablak Elite nyílászáró olyan megoldást nyújt, melynek tervezésénél komoly hangsúlyt fektettek a profil stílusára és a hőszigetelésére, amely nemcsak a minden funkcionális követelménynek eleget tevő ablak megalkotására adott lehetőséget, hanem kielégíti a legrafináltabb ízlést is. Az Aranyablak Kft. évek óta vezető szerepet tölt be a magyarországi műanyag nyílászárókat forgalmazó cégek körében, és a kiszélesedő Vásárlói igények valamint az egyre magasabb műszaki követelmények kiszolgálása érdekében új profilú műanyag nyílászárókkal bővítette termékpalettáját, melynél a megerősített horganyzott acélmerevítés garantálja a nyílászárók kivételes tartósságát és megbízhatóságát. A környezet káros hatásainak ellenálló anyagból készülő szigetelőrendszer és a kívánalmaknak megfelelően megválasztott üvegrendszer, tökéletes hő- és hangszigetelést biztosít, és a kifinomult kivitelezés elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak.

Árnyékolástechnika, redőny beépítés - Budapestredony.hu

Árnyékolástechnika, redőny beépítés - Budapestredony.hu

Teljes körű árnyékolástechnikai kivitelezés Budapesten és Pest megye egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk megválaszolni minden olyan kérdését, mely lakásának, házának, irodájának árnyékolástechnikai megoldásával kapcsolatban felmerül. Redőny, reluxa, műanyag redőny, alumínium redőny, motoros redőny, roletta, szalagfüggöny, napellenző, szúnyogháló beépítés, redőny javítás. Több, mint 15 éve foglalkozunk árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazásával, beépítésével és javításával. Budapest és Pest megye teljes területén kínáljuk szolgáltatásunkat.

bejárati ajtók kültérre

bejárati ajtók kültérre

Vállajuk olyan kültéri bejárati ajtók elkészítését, mely akár a passzívházak követelményrendszerének is megfelelnek. A extra hőszigetelésű bejárati ajtóinkat 88 mm szerkezeti vastagságban készítjük el, melybe egy 44 mm vastag 3 réteg üveget tartalmazó hőszigetelt üveg építhető be, illetve a két ajtóbetét közé extra vastag hőszigetelést tudunk elhelyezni. Ennél a szerkezeti vastagságnál elérhető hőszigetelési , hőveszteségi paraméterek igen kedvezőek. A k érték üveg esetében 0,5 k/Wm2 . Az ajtó huzatmentes záródásáról 2 rétegű gumiszigetelés gondoskodik.

Tuti menü