Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rögzítéstechnika képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Rögzítéstechnika - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Rögzítéstechnika
Keresés
Találatok száma - 6 db
Berner

Berner

A Berner vállalatcsoport egy Európa-szerte tevékenykedő és növekvő direktértékesítő vállalat, mely a jármű- és szakipar valamint az ipar professzionális felhasználói számára rezsianyagok és szerszámok forgalmazására specializálódott. Több mint 20 európai országban kereken 8.000 munkatárs, ebből 5.000 külszolgálatos gondoskodik ügyfeleink szakszerű és megbízható kiszolgálásáról.

Csavarbolt rögzítés technika

Csavarbolt rögzítés technika

Minden, ami csavar! Térjen be hozzánk és nálunk mindent megtalál, amit a csavarokról tudni érdemes. A rögzítéssel kapcsolatos bármilyen megoldással állunk rendelkezésére. Nagy választékkal rendelkezünk kéziszerszámokból, elektromos szerszámokból és gépekből. Nem kell messzire mennie, ha ezekhez tartozékokat keres. Vegyi anyagok, ragasztók és tömítő anyagok is találhatóak üzletünkben. Érdemes betérni hozzánk azoknak is, akik elektromos berendezések szerelésével, karbantartásával foglalkoznak, hiszen rájuk is hatalmas választék vár. Foglalkozunk továbbá elektromos fűtő és klíma berendezések forgalmazásával is. Egy szó, mint száz, érdemes hozzánk betérni.

Dübelek, tiplik a gyártótól!

Dübelek, tiplik a gyártótól!

Közvetlenül a gyártótól lehet vásárolni tipliket, dübeleket, függönykarikát, rögzítő tárcsát kedvező áron.

Hexa

Hexa

HEXA Szereléstechnika Kft. honlapja

Müpro

Müpro

A MÜPRO fő kompetenciája * Moduláris csőrögzítő rendszerek gyártása és forgalmazása a teljes épületgépészeti és ipari alkalmazások számára, különös hangsúlyt fektetve a testhang- és rezgésszigetelő technológiák alkalmazását * Különleges konstrukciók egyedi gyártása ügyfeleink kívánsága alapján * Szoftverfejlesztés és gyártás a komplex csőrendszerek rögzítési megoldásainak tervezéséhez, beleértve a rögzített és rugalmas pontok pozícionálását és dimenzionálását * Rögzítési megoldások tervezése és kidolgozása különleges feladatok számára * Statikai számítások a csővezetékek alapkonstrukciói számára * Teljeskörű helyszíni tanácsadás a helyszínen tevékenykedő kompetens munkatársak által * 24-36 órás kiszállítási szolgáltatás Magyarország teljes területén

Sikla

Sikla

A rögzítőrendszerek vezető specialistáinak egyikeként a Sikla évtizedek óta kompetens partner az épületgépészeti és ipari rögzítéstechnika terén. A Sikla a kézműipari értékeket tisztelő, újraértelmező és a jövőre sikeresen alkalmazó vállalkozás. A Sikla márkanév tapasztalatot, hozzáértést és egyedi megoldásokat rejt magában. Tervezünk, tanácsot adunk, megtakarítunk, optimalizálunk és mindig egy lépéssel előrébb járunk. A haszon egyértelmű kapcsolódás: gyorsabb és hatékonyabb rögzítési megoldások. Az innovativitás nálunk mindig előtérben van, hiszen a cél a felhasználók mindennapjainak egyszerűbbé és hatékonyabbá tétele. Az értékteremtés művészete A tartós siker feltétele az értékteremtés, ezért a Sikla ügyfeleivel évtizedek óta partneri támogatói kapcsolatot ápol.

Tuti menü