Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Térkő képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Térkő - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Térkő
Keresés
Találatok száma - 13 db
 Prímakő Kft.

Prímakő Kft.

A Prímakő Kft. által gyártott és forgalmazott termékek modern formavilága biztosítja az Ön számára, hogy bármilyen különleges elképzelése valóra válhasson.

Beton Epag

Beton Epag

A betonEPAG Építőanyaggyártó Kft. több mint húsz évvel ezelőtt, 1985-ben kezdte meg működését. Az elmúlt két évtizednyi munka, tapasztalat és a folyamatos beruházások biztosították a vállalat töretlen növekedését. A fejlesztések eredményeként korszerű automata gépekkel termelünk két telephelyünkön: Tökölön és Taksonyban.A vállalat hagyományosan széles termékválasztékkal rendelkezik. Napjainkra négy meghatározó termékcsoport, mintegy 150 típusa áll az építkezők rendelkezésére. Cégünk számára termékeink minősége húsz éve kiemelt fontosságú. Vállalatunk az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer szerint működik. Gyártmányaink kiváló minősége és széles választéka sok ezer elégedett építkezővel gyarapította a betonEPAG vásárlók táborát. A betonEPAG kész legjobb tudása szerint szolgálni minden felhasználót, kereskedőt és kivitelezőt. Dinamikusan bővülő viszonteladói hálózatunk lehetővé teszi, hogy termékeinket egyre szélesebb körben vásárolhassák meg az építkezők.

Birácz Térkőcentum

Birácz Térkőcentum

Birácz Térkőcentum Oldala. A Térkő centrum kereskedelmi és kivitelezői munkája során viszonteladói szerződések alapján a hat legismertebb hazai térkő gyártó mellet 10 kisebb üzem termékeit forgalmazza. Az ismertebb térkövek értékesítése raktárról a gyártók teljes elemválasztéka katalógusból történik. A megvásárolt térkövek kiszállítását raktárról 12 órán belül gyártóművi telepről 24 órán belül vállaljuk az ország egész területére. 2002-tól termékválasztékunkat bel és kültéri falburkolókkal egészítettük ki.

Kovi-kő Térburkolat

Kovi-kő Térburkolat

Kovi-kő Térburkolat: térkő, térburkolat, beton térburkolatok, járdalap, szegélykő, útszegélykő, kerti szegély, gyeprács, támfal elem. Térkő és járdalap legolcsóbban a gyártótól.

Kőáruház

Kőáruház

Áruházunkban több földrajzi helyről érkezett kőből választhat: német, olasz, horvát köveket. A kövek felhasználhatóak kertben (kerti lapok, szegélykövek), burkolati kövek a házon kívül és belül, de akár különböző mészköveket is megvásárolhat, amelyeket ablakpárkánynak, járófelületeknek is alkalmasak. Áruházunk különleges termékei közé tartoznak az osztrák Semmelrock által gyártott és forgalmazott kő termékek. A Semmelrock térköveket különböző helyeken, közterületeken is találkozhatnak, ahol erős igénybevételeknek is megfelelnek. A Semmelrock kertben használható elemek pedig a kerítéselemként, kerti kőlépcsőként, falazatként szolgálhatnak. Áruházunkban megrendelt termékeket természetesen igény esetében teherautóval házhoz is szállítjuk, ez természetesen súly és távolságfüggő, tehát kérdés esetén keressen minket. Ha KŐ, akkor kőáruház.

Semmelrock térkő áruház

Semmelrock térkő áruház

A Semmelrock áruházban minden kövekkel és kerttel kapcsolatos terméket megtalál, kezdve a térkövektől, a lépcsőelemeken át egészen a klinkertégláig. Hagyomány és bővülés, a klasszikus családi vállalkozásból modern vállalatcsoport - ez jellemzi a Semmelrockot. Wolfgang Semmelrock 50 évvel ezelőtt tette le ennek a vállalatnak az alapkövét, amely máig elkötelezett az innováció és a minőség mellett.

Steinbau

Steinbau

Építőipari cégünk, mely családi vállalkozásként működik, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal vágott bele az aljzat-, lábazati kövek és kerti tipegők gyártásába. Célunk, hogy a piacon színükkel és minőségükkel kiemelkedő egyedi darabokat gyártsunk, melyek reális áron elérhetőek vevőink számára. Ennek érdekében rugalmasan alkalmazzuk a különféle modern anyagokat és innovatív eljárásokat, hogy minél elégedettebbek legyenek vásárlóink. Folyamatosan bővítjük termék- és színválasztékunkat, így mi mindig tudunk újat mutatni a termékeink iránt érdeklődőknek. Termékeink anyagában színezett betonból készülnek, fagy- és hőállóak, kültéren, beltéren egyaránt felhasz-nálhatóak.

Tata-Kő térkövek, betonelemek

Tata-Kő térkövek, betonelemek

Tata-Kő Betonelemgyártó Kft. Cégünk, a Tata-Kő Kft 2002. óta foglalkozik térkő gyártással és forgalmazással. Ez idő alatt egyre bővülő tapasztalatra tettünk szert, s igyekeztünk folyamatosan előre lépni. Cégünk teljes egészében hazai tulajdonú, méretünkből fakadóan képesek vagyunk egyedi igények, kívánságok kielégítésére is. Gyártóként közvetlenül kereskedünk termékeinkkel, ezért a legjobb árakon értékesítjük beton burkolatainkat.  Igyekszünk komplett szolgáltatást biztosítani, melynek során a gyártás ? szállítás - burkolás minden fázisához segítséget nyújtunk. Vállalkozásunk Komárom-Esztergom megyében működik. Telephelyünk Tatán, a Szomódi úton található. Térkő akció: kérjük, kísérje figyelemmel térkő árainkat! A térkő akciók keretein belül különböző formájú és színű termékeinkre igyekszünk vonzó kedvezményeket biztosítani. Térkövek legolcsóbban a gyártótól! 2890 Tata, Szomódi út (VASÉRT Telep)           Telefon: 36 34 382-809 Fax:        36 34 382-809 Mobil:    36 70 374-2229                36 70 374-2228 GPS: Északi szélesség: 47°668600' Keleti hosszúság: 18°325167'  Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:00-15:00

Térburkolás - CIPRUSkert kertépítés - Térkő lerakás

Térburkolás - CIPRUSkert kertépítés - Térkő lerakás

Mivel a térburkolás nem egy-két évre szól, ezért fontos, hogy a legjobb szakembert bízzuk meg a feladattal. A térkövezéssel szebbé, esztétikusabbá varázsolhatjuk az autóbejárót, a járdát vagy éppen a lépcsőket. Mielőtt elkezdenénk a nagyobb munkáját jó, ha megtervezzük a térkövezést és kiszámítjuk körül-belül mennyi térkőre lesz szükségünk az adott terület leterítésére. Miután beszereztük a szükséges mennyiséget jelöljük ki karókkal a térburkolásra váró területet, majd elkezdhetjük a tényleg térkövezést. Látogasson el honlapunkra, ahol további hasznos tippeket talál a térburkolásról. Bízza ránk a térkövezés fáradtságos munkáit!

Hirdetés
térkő,lábzati kő

térkő,lábzati kő

Térkövek,egyedi lábazati kövek (elképzelés szerint), kerti tipegők, kerítésburkolat, díszfal burkolat közvetlenül a gyártótól.Egyedi ajánlatért kérem keressen minket bizalommal telefonon, vagy látogasson el fóti bemutatókertünkbe.Készséggel állunk rendelkezésére akkor is, ha egyedi elképzelései vannak.

Térkőburkolat

Térkőburkolat

Építőanyag webshopunk Semmelrock térkövek, és kiegészítők széles választékával várja a weboldalunkra látogatókat. A Citytop térkő a mediterrán hangulatvilágot varázsolja kertjébe. 7 szín kínál választási lehetőséget, mely magában foglalja az egyszerű kivitelezést, és a különlegesen árnyalt térburkolatot. Az elképzelt formák megvalósításához kombi térkő változatok állnak rendelkezésre, így téve egyszerűvé a burkolatformák kialakítását. Ez a térkő típus egyaránt alkalmas jármű forgalom lebonyolítására, így garázs bejárók burkolatának, valamint kerti utak kültéri burkolásához is. Oldalunkon megtekintheti kínálatunkat.

Térkövezés, térburkolás Bobico Kft

Térkövezés, térburkolás Bobico Kft

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Veszprém Beton

Veszprém Beton

Térkő, üreges elem, kerítés elem gyártásával és értékesítésével foglalkozunk.

Tuti menü