Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tető, Tetőfedés képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Tető, Tetőfedés - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Tető, Tetőfedés
Keresés
Találatok száma - 25 db
A minőségi vízszigetelő lemezek forrása

A minőségi vízszigetelő lemezek forrása

Vízszigetelő webáruházunk kínálata magába foglalja a vízszigetelés alsó, elválasztó és záró rétegét egyaránt. Nálunk csúcsminőségű vízszigetelő lemezeket talál, melyek oxidbitumenes, üvegfátyol hordozóréteggel rendelkező, homokolt illetve palazúzalékkal felületkezelt termékek. Megrendelését a webáruházban, e-mailben és telefonon is leadhatja, melyről visszaigazolást küldünk. Az árut személyesen is átveheti raktárunkban, de a házhoz szállítást is meg tudjuk oldani. Megrendeléséről visszaigazolást küldünk. Amennyiben elfogadja a dokumentum tartalmát, választhat az alábbi fizetési és szállítási ( áru átvételi) lehetőségek közül: készpénzes fizetés és személyes átvétel az irodánkban, vagy előre utalás és házhoz szállítás, a fuvarköltséget felvállalva. A fuvarozás futárszolgálattal és utánvéttel csak kis súlyú egy darabos termékeknél lehetséges, viszont az áru átvétele a megrendelés utáni napon megtörténhet.

Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés

Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés

Cégünk fő szolgáltatása, él hajlított elemek, Lindab, lemezek gyártása, Lindab, lemezek, szabása, hasítása. A dédnagyapa még a húszas években váltotta ki az iparengedélyt és alakította meg az első bádogos társaságot, amiben később a fia is tevékeny részt vállalt. A dédnagyapa nyugdíjba vonulása után a hatvanas évektől a fia, a nagyapa másodállásként vitte tovább a családi vállalkozást, és ahogy teltek-múltak az évek mindkét fiának, Károlynak és Istvánnak adta tovább a szakma fortélyait. 1973 óta dolgoznak önálló bádogos iparosként, majd 1993 óta nemcsak kivitelezéssel foglalkoznak, hanem cégük fő profilját a kereskedelem adja. Ez idő tájt kötöttek szerződést a svéd LINDAB cég magyarországi leányvállalatával. A svéd LINDAB termékcsaládot nemcsak a szakmai tapasztalataik alapján választották ki, hanem meghatározó volt a megbízhatóság, a hosszú élettartam, a környezetbarát termékminőség és az egyik legnagyobb termékkínálat is. A LINDAB termékek nagyon sokrétű felhasználásra adnak lehetőséget a könnyűszerkezetes csarnoképítésen keresztül, a tetőfedő anyagokon át egészen a szellőzőrendszerekig...

Beck Tetőszervíz Kft.

Beck Tetőszervíz Kft.

* Minden, ami a tetőre kell Tetőfedő és faanyagok, tetőtéri ablakok és kiegészítők széleskörű forgalmazása. * Komplett kivitelezés: Ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőfedés a gyártók ajánlásaival. * Tetőkre szabott kedvezmények Összevonható akciók januártól decemberig! * Díjtalan árajánlat készítés, szaktanácsadás Hogy ne kerüljön többe a tető! * Szakvélemény készítése * Cseréppótlás, utánrendelés Egyes típusok raktárról, azonnal elvihető. * Megmaradt anyagok visszavásárlása Az általunk kélszített tetőknél 100 %-os áron. Nincs vesztesége. * A megrendelt anyagokat igény esetén díjtalanul letároljuk * Egyes anyagoknál országosan ingyenes a szállítás és a raklap Részletekről érdeklődjön! * Tetőfedő anyagok Internetes értékesítése Otthonából, kényelmesen.

Bramac

Bramac

Tető helyett mondd: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől kezdve, az idomcserepeken és a tetőtartozékokon át a magas minőségű szolgáltatásokig.

Bramac tetőcserép

Bramac tetőcserép

Bramacshop.hu - Egyszerűen és gyorsan választhatja ki álmai tetőjét a Bramac Shop webáruházban. Választékunk felöleli a Bramac márka teljes termékpalettáját, hogy Ön valóban az egész tetőt, az összes tartozékával együtt egy helyen tudja kiválasztani és megvásárolni kedvező árak mellett. A BramacShop üzemeltetője a Piramis építőház Kft.

Bramac, Tondac cserepek

Bramac, Tondac cserepek

Bramac, Tondach, Leier, Creaton és Mediterrán cserepek szakáruháza. Várjuk Pilisvörösvári központunkban, ahol megvásárolhatja az építkezéséhez szükséges tetőcserepeket. Tetőcserép központ Pilisvörösváron. Nálunk egy helyen vásárolhatja meg a teljes tetőrendszerét a cseréptől az ereszcsatornán át a hófogóig. Egész évben akciós áron kínáljuk a legnagyobb gyártók cserepeit. Hofstadter Cserép Centrum.

Creaton

Creaton

Creaton tetőcserepek hivatalos weboldala. CREATON Hungary Kft. Cserépgyár u. 1. H-8960 Lenti Tel: +36 92 551 550

Eco-Chem Kft.

Eco-Chem Kft.

Az ECO-CHEM Környezetvédelmi és Vegyipari kft. 2008 májusában alakult elsősorban a Cinkarna Celje d.d. által gyártott cinktermékek forgalmazására. Ezek közül a legfontosabbak - Bádogosipari termékek titáncink lemez és szalag - Felületkezeléshez - galvanizáláshoz és porszóráshoz használt anyagok: cinkanóda; cinkwire - Öntvénygyártáshoz használt ötvözetek: ZAMAK

Ereszcsatorna webáruház

Ereszcsatorna webáruház

Ereszcsatorna webáruházunkból egyszerűen, otthonról megrendelheti a Roofart cég Scandic típusú - általunk forgalmazott - acél ereszcsatorna rendszerét. A félköríves, festett acél ereszcsatorna rendszer elemeit szigetszentmiklósi raktárunkban tároljuk, onnan azonnali kiszállításra és személyes áruátvételre is lehetőség van. Az acél ereszcsatorna rendszer minden elemet tartalmaz, ami háza teljes vízelvezető rendszerének kialakításához szükséges. A rendszer elemeit továbbá fokozott minőségi elvárások figyelembe vételével készítik, csúcsminőségű svéd acél felhasználásával. Az elemek böngészésére lehetőség nyílik weboldalunkon.

Hirdetés
Fadepo Fatelep | Bitumenes IKO tetőzsindely

Fadepo Fatelep | Bitumenes IKO tetőzsindely

A Fadepo Fatelep által forgalmazott belgiumi IKO cég tetőzsindelyeit minden túlzás nélkül nevezhetjük univerzálisan felhasználhatónak: tökéletesen ellenáll ugyanis az időjárás viszontagságainak, akár havazik, akár esik, emellett rendkívül széles színválasztékban kapható, és gyakorlatilag bármilyen dőlésszögben lerakható. A fatelepünkön kapható zsindelyek egytől egyig megfelelnek a magyar szabványnak, ebből kifolyólag rendkívül kedvező ár-érték arányban tudjuk biztosítani vásárlóink részére. Weboldalunkon egyebek mellett zsindely felrakási útmutatót is talál!

Gerard tető márkakereskedés

Gerard tető márkakereskedés

A Beck Tetőszerviz Kft. 1982 óta áll vásárlói rendelkezésére. Cégünk 1998 óta hivatalos Gerard márkakereskedő, valamint szak- és márkakivitelező, az eltelt időben (többek között a 2012-2013-as gazdasági évben is) többszörös országos győztes a legtöbb Gerard tetőt értékesítő és a legtöbb Gerard tetőt kivitelező kategóriákban. A nálunk dolgozó szakemberek rendszeres továbbképzéseken és szakirányú végzettségen túl több, mint 15 éves speciális Gerard munkatapasztalattal is rendelkeznek. Referenciáink közel 500 db Gerard tetőre terjednek ki országszerte.

Homeinfo - Outlet

Homeinfo - Outlet

A Homeinfo.hu oldalon új szolgáltatásra nyílik lehetőség az építkezők, lakberendezők számára! Szükség szerint eladhatja vagy megvásárolhatja a különböző új és használt megmaradt, bontott építőanyagokat, ritkaságokat! Az oldalon minden építkezéshez szükséges anyagot megtalál, a bontott téglától kezdve, a bontatlan, viszont kedvező árú Ytong tégláig, valamint sok más egyedi terméket pl.: a már ritkaságnak számító szecessziós stílusú, 100 éves cserépkályhát!Látogasson el oldalunkra, és hirdessen ingyen , vásároljon kedvezményesen!

Hőszigetelő szendvicspanel

Hőszigetelő szendvicspanel

A TESZ-97 Kft. nagyszerű minőségű, magyar épitőipari termékek gyártásával foglalkozik. Kiváló hőszigetelésű szendvicspaneleket, element trapézlemezeket és cserepeslemezeket forgalmaznak. Termékeiket kedvező árakon kínálják, rengeteg méretben és színben. Horganyzott, alumínium és acél alapanyagokból készült ereszcsatorna rendszereket is kínálnak vásárlóik számára. Különböző méretű épületek részleges és teljes körű kivitelezését, egyaránt vállalják. A cég Dabason található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Kémény Shop

Kémény Shop

A Schiedel Absolut kémény tökéletesen megfelel a mai modern kémények legkülönbözőbb követelményeinek. Az első olyan takarékos kéményrendszer, amely a passzív házakhoz is használható, és megfelel az összes felsorolt követelménynek.

Kémény tartozékok webshop

Kémény tartozékok webshop

A Schiedel márka sikerének titka a termékek megbízhatósága, a termékkel dolgozók hozzáértése és lojalitása, a piaci igényekhez igazodó folyamatos termékfejlesztés és értékesítési stratégia, amelyet a nemzetközi háttér tesz lehetővé. Globálisan gondolkodunk, de helyben dolgozunk. Webshopunkban könnyedén megvásárolhatja a Schiedel kéményrendszerekhez szükséges alkatrészeket a kazánbekötéshez szükséges adapterektől az utólag is felhelyezhető, saválló esővédő sapkákig. Válassza a minőséget, válassza a Schiedel Kéménygyár Kft. kínálatát!

Mediterrán

Mediterrán

A Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. hivatalos weboldala Hagyomány és érték 1920-1995 Mészáros Kálmán a ma Szlovákiához tartozó Negyeden kezdett el beton alapú cserépgyártással foglalkozni. A kézi munkával előállított ún. "Mészáros cserepek" már közel 90 éve megtalálhatóak a környék tetőin. 1995-ben Mészáros Vilmos, a dél-baranyai, régi iparos hagyományokkal rendelkező Bóly városában folytatta a családi tevékenységet egy félautomata gépsor segítségével. Mára a gyártási technológia eljutott a teljesen automatizált, európai színvonalú cserépgyártásig. 1999-2003 A gyártási technológia dinamikus fejlődése mellett, a komoly termékfejlesztési lépéseknek köszönhetően, a kezdeti Mediterrán 15-ös formát felváltotta a Mediterrán 10-es, melyet később Danubia® névre kereszteltünk. 2001-ben kínálatunk bővült a Coppo® antik termékvonallal, mely formájában és színeiben is a mediterrán tájak napfényes hangulatát idézi. 2003-ban alapos kutatómunka eredményeként továbbfejlesztettük kínálatunkat a speciálisan, többször felületkezelt Coppo® termékvonallal, mely 2003 tavaszán elnyerte a Construma Nagydíjat. 2004 A szlovákiai Farkasdon 2000-ben megalapított Mediterrán Szlovákia Kft

Minőségi szendvicspanel

Minőségi szendvicspanel

Cégünk évtizedes múlttal rendelkezik csarnokok építéséhez használt alapanyagok forgalmazásában. Választékunkban többféle vastagságú, felületkezelt trapézlemez szerepel. Nem csak forgalmazunk, segítségére leszünk a megfelelő alapanyag kiválasztásában is. A lemezekhez ?C? és ?Z? acél szelemen közül választhatja ki az igényeihez illeszkedő teherhordó szerkezeti elemeket. A szelemenek alkalmasak szendvicspanel tartására is, amelyet kiváló hőszigetelő tulajdonságai miatt választanak vásárlóink. Keressen minket bizalommal.

Tuti menü