Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízszigetelés képes leírás - Építő-anyag .tlap.hu
részletek »

Vízszigetelés - Építő-anyag .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyag.tlap.hu » Vízszigetelés
Keresés
Találatok száma - 10 db
Icopal

Icopal

Magyarországon az ICOPAL Kft. 2000 októberében alakult az ICOPAL Cégcsoporton belül gyártott vízszigetelő lemezek, tetőzsindelyek, műanyag alátétfóliák és egyéb kiegészítők magyarországi forgalmazására. Cégünk célja, hogy vevőink - építőanyag forgalmazók, kivitelezők, építészek, szerkezettervezők, szakkivitelezők és épülettulajdonosok - számára megbízható partnerek legyünk és megoldást nyújtsunk problémáikra. A nagy múltú, nagy tapasztalatú és komoly kutatási bázissal rendelkező nemzetközi cégcsoport biztos hátteret nyújt, hogy szakembereink mindenhol, mindenkinek a legmegfelelőbb, költséghatékony szolgáltatást nyújtsanak az igények maximális figyelembevétele mellett. Az ICOPAL Kft. széleskörű szolgáltatással áll partnerei rendelkezésére: # gyakorlati képzés; # ingyenes műszaki szaktanácsadás; # épületszigetelések komplex tervezése; # vízszigetelések magas színvonalú kivitelezése teljes körű garanciával; # zöldtető építés. Az ICOPAL Kft. budapesti raktárában az ICOPAL Cégcsoport által gyártott termékek közül közel 25-félét tárol összesen 1000 raklapnyi mennyiségben, továbbá raktározza a szigeteléshez szükséges tartozékokat, kellősítőket, ragasztókat. Igény esetén a raktáron nem lévő termékeket legfeljebb 3 hét alatt biztosítja.

Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

A Kerék &Kerék Bt. több éves tapasztalattal végzi salétromos, vizes, nedves épületek, pincék utólagos szigetelését, valamint betonrepedések magasnyomású injektálását. Amiben segíteni tudunk: Vízszigetelés Penetron segítségével - A PENETRON termékeket a potenciálisan víznek vagy vegyi hatásnak kitett, és emiatt állandó vízzárást és védelmet igénylő betonon vagy blokkszerkezeteken célszerű alkalmazni. Falszerkezet szigetelése vízszintes injektálással káros nedvesedési folyamatok megakadályozására magas nyomású injektálásával létrehozott szigetelési rendszerek. Vízbetörés elleni szigetelés: Repedések szinte minden építményen keletkeznek, melyek kijavítására és káros következményeinek kiküszöbölésére gyakran csak az injektálási eljárás jelenti az egyetlen megoldást Salétromos, vizes, nedves épületek utólagos szigetelése 2543 Süttő, Béke u. 28. Mobil: 06-20/93-82-164 Email: Web: http://www.injektal.hu

Masterplast

Masterplast

A magyar tulajdonú Masterplast több mint 10 éve, 1997-ben kezdte meg működését építőanyag nagykereskedelem főprofillal. Napjainkra a vállalat tevékenységével a teljes közép-kelet-európai régióban jelen van. A cégcsoport 18 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal - Ausztria, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Kína, Koszovó, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Németország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna. A Masterplast termékeivel teljes körű megoldásokat nyújt a hő-, hang- és vízszigetelés, tetőfedés, valamint a szárazépítészet területén. A Masterplast ISO és TÜV minősítéssel rendelkező termékei leányvállalatain és partnerein keresztül Európa minden piacán, sőt Európán kívül is megtalálhatók. A vállalat folyamatosan fejleszti gyártási technológiáit, szélesíti termékpalettáját és szolgáltatásai körét. A Masterplast 6 termékcsoportban, több mint 1000 ISO és TÜV minősítéssel rendelkező terméket kínál. 1. Thermomaster homlokzati hőszigetelő rendszer 2. Tetőfedés 3. Hő- és hangszigetelés 4. Vízszigetelés 5. Szárazépítészet 6. Vakolóprofilok és kiegészítők A fejér megyei Sárszentmihályon működő vállalat 2004-ben a heves megyei Kálon és 2008-ban a szerbiai Szabadkán saját gyártóbázist hozott létre. A Masterplast emellett az alábbi országokban rendelkezik hivatalos exportpartnerekkel: Anglia, Észtország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Lettország, Litvánia, Olaszország, Oroszország, Szlovénia, Törökország. Masterplast üzleti filozófiájának középpontjában a vevőközpontú szemlélet, folyamatos fejlesztés és a gondosan kiépített partnerkapcsolatok állnak.

Páramentesítés

Páramentesítés

Az ideális páratartalom értéke 40-60% között van. de a túl magas páratartalom számos gondot okozhat, ezért szükséges a páramentesítés. Az új, szigetelt nyílászárók nem teszik lehetővé a levegő cserélődését, ezért a páratartalom tovább nő az épületekben. A páramentesítés hatékony eszközei az elektromos páramentesítő készülékek, melyek kivonják a levegőből a felesleges nedvességet. Ezáltal kiszáradnak a nedves falak, padlók, illetve a vakolat, és a födém.

Tegola

Tegola

A Tegola Ungarese Kft. a Tegola Canadese-csoport magyarországi leányvállalataként széles minőségi skálával gazdagítja a bitumenes zsindelyek, hő- és vízszigetelők, páratechnikai lemezek és bitumenes lemezek hazai választékát. Forgalmazott termékeink között - a pincétől a padlásig - minden építési feladatra megtalálható a legmegfelelőbb, legkitűnőbb minőségű anyag. Ha mélyépítési szigetelést vagy a kert megépítéséhez geotextilt keres, netalán az aszfalterősítő rácsra vagy ereszcsatornára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Termékeink CE-minősítéssel, illetve a Magyar Szabványnak megfelelő minősítéssel rendelkeznek. Amennyiben felmerülő kérdéseire a honlapon nem talál választ, kérje munkatársaink segítségét; kollégáink készséggel állnak szíves rendelkezésére!

Tófólia, vízszigetelő PVC fólia

Tófólia, vízszigetelő PVC fólia

Vízszigetelésre kiválóan alkalmas lágy PVC fólia, tófólia forgalmazásával és gyártásával foglalkozunk. Vízszigetelő lemezeink alkalmasak fal, pince, tüzivíztározó, kerti tó vagy fürdőtó szigetelésére. Vevőink igényeihez alkalmazkodva tudunk prémium, jó ár / érték arányú vagy olcsó megoldásokat javasolni. Az általunk forgalmazott vízszigetelő lemezeket (tófólia) minden esetben egyedi méretre készítjük, a felhasználástól függően más-más módon. Így professzionális hőlégfúvós technológiával rendkívül rugalmas méretekben tudunk dolgozni (pár négyzetmétertől a több ezer négyzetméterig helyszíni kivitelezés esetén), míg más esetben a gyárban szabvány méretre készített tekercsekből szabunk le megfelelő méretű darabot.

Végleges utólagos falszigetelés korrekt költségekkel.

Végleges utólagos falszigetelés korrekt költségekkel.

Ön a legjobb helyen jár, ha az a célja, hogy eljusson a dohos háztól a egészséges klímájú otthonig. Segítek Önnek abban, hogy megtalálja a profi vízszigetelés megoldást optimális költségekkel. Magyarország területén egységes díjért kivitelezés előtti épületfelmérés a megfelelő utólagos vízszigetelés technológia kiválasztására. Az utólagos vízszigetelés elkészülte után a fal száraz lesz, így Ön megszabadulhat végre az állandó vakolatcseréktől, újrafestéstől, a magas fűtési költségektől, és a vizes falak egészségre gyakorolt káros hatásaitól.

Villas

Villas

VILLAS HUNGARIA KFT. &VILLAS AUSTRIA GMBH. weboldala. 1990-ben megalakult a Villas Hungária Kft. Zalaegerszegen. Az új gyártósornak köszönhetően a Villas Hungária Kft. egyik legmodernebb gyártónak számít Magyarországon. Az iparosított építési módok kihívásának megfelelően, a korszerű bitumenes szigetelések gyártása ma már alapvető követelmény. A több évtizedes gyártási tapasztalat birtokában, a Villas Hungária Kft. ma olyan termékek előállítására helyezi a hangsúlyt, amelyek több évtizedig képesek az épületeket a víz káros hatásától megvédeni. A magas- és mélyépítmény szigetelések területén alkalmazásra kerülő termékek segítséget nyújtanak a műszakilag korrekt és gazdaságos felhasználáshoz. Az építőiparban széles körben elterjedt oxidbitumenes lemezek egyre kevésbé képesek a fokozódó igénybevételnek megfelelni. A gyártási palettán még megtalálhatók ezek a termékek, azonban a Villas Hungária Kft. törekvése, hogy a korszerűbb APP és SBS modifikált bitumenes lemezeket helyezze előtérbe. A kétfajta, elasztomer és oxid bitumen társításával létrehozott DUO termékek az oxidbitumenes termékeknél jobb műszaki tulajdonságaikkal és kedvező árfekvésükkel megoldást biztosítanak a szerényebb

Vízszigetelés

Vízszigetelés

Építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát? Megtalálni a megfelelő építőanyagokat kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, pince szigeteléséről,falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről. Schomburg építőanyag rendszerek: épületszigetelés, vízszigetelés, hidegburkolási anyagok, műgyanta padló és egyéb építőanyagok.

Hirdetés
Vízszigetelés utólag

Vízszigetelés utólag

Világszabadalommal védett vizzáró habarcs kizárólag cégünknél! Ha nedvesednek a talajszint alatti falak, még inkább, ha áll a víz a helyiségben, akkor elengedhetetlen a falak vízszigetelése, aminek leghatékonyabb eljárása egy vízszigetelő vakolattal 5 fal burkolásával előállított teknő létrehozása. Amennyiben megfelelő anyagokat, technológiát ötvözünk szakszerű kivitelezéssel (és itt minden elem kulcsfontosságú!), akkor nagyon hosszú időre, akár az építmény teljes élettartamára megoldottuk a talajszint alatti helyiségek szigetelését. Falátvágás szigetelőlemez beültetéssel a talajszint fölötti vízvédelem megoldása. A legrégebb óta alkalmazott eljárás, egy durva, fizikai beavatkozás, ami meglehetős hatékonysággal működik, hiszen ha a falat átvágjuk, és egy lemezt helyezünk két falszakasz közé, ott víz át nem megy, azaz a víz fölfelé hatolását a kapillárisokban egy huszárvágással megoldottuk. A lemezbesajtolás is ugyenezt a célt szolgálja. Itt a fal átmenő fugáiba krómacél lemez besajtolása történik, ami ugyanúgy fizikai gátat jelent a a víz útjában, mint a falátvágásos megoldásnál a polietilén lemez. A lemezek mérete a falak méretéhez igazodik, hogy teljes fedést érjünk el.

Tuti menü